2.6 C
România
20 octombrie 2021
MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. S-a vindecat de autism prin muzica! Smiley a invitat-o in studioul HaHaHa Production
Viata bate filmul

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. S-a vindecat de autism prin muzica! Smiley a invitat-o in studioul HaHaHa Production

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. Mara Pruna este o pustoaica de 15 ani din Cluj. A venit la ROMANII AU TALENT, editia de vineri, 18 martie 2016, cu o compozitie proprie. „Sweet dreams” este o piesa compusa chiar de ea, piesa pe care a interpretat-o pe scena Romanii au Talent 2016 acompaniata la claviatura electronica. Nimeni nu se astepta insa la povestea ei de viata. O poveste trista, dar cu un final fericit.

Dupa numarul de pe scena Romanii au Talent 2016, Smiley a invitat-o pe Mara Pruna la el in studio. „Sa ne arati si noua compozitiile tale, cine stie ce poate iesi din asta”, i-a spus Smiley, dupa ce Mara a iesit de pe scena. Dar sa o luam cu inceputul.

„Imi numar binecuvantarile. Un moment bun din viata mea a fost cand am reusit sa ma duc singura la scoala. A fost un lucru foarte mare pentru mine”, a spus Mara Pruna, inainte de a intra pe scena ROMANII AU TALENT 2016. Mara Pruna sufera de autism infantil, o boala care nu se vindeca. Au fost ani de munca si de interactiune ca sa existe aceste rezultate, dupa cum povesteste chiar mama ei.

ROMANII AU TALENT, 18 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. Cele mai tari momente ROMANII AU TALENT 2016

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. Mara Pruna a cantat o piesa compusa chiar de ea. „Sweet dreams”, se numeste piesa. Vrea sa transmita prin piesa cum poti trece peste momentele grele din viata. A cantat si la pianina, iar sala a izbucnit in ropote de aplauze.

Mara si-a folosit orga ca si cum era corpul ei, povesteste emotionata mama Marei, care in ciuda problemelor fetei, este fericita ca acum este un copil normal.

„Trecutul iti spune Vise Placute, trebuie sa plec … Nu ma mai intorc. Vise placute trebuie sa plec”, este o particica din cantecul Marei, acompaniat la claviatura electronica. Prin muzica s-a recuperat din autism, muzica o ajuta sa depaseasca toate problemele.

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. Andra s-a emotionat puternic ascultand-o. Ca dealtfel toti membrii juriului. Sala a rasplatit-o pe Mara Pruna cu ropote de aplauze.

IONUT SCRIPCARU, ROMANII AU TALENT 2016. Pianistul Fenomen! Mihaela: Te iubesc, te ador!

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 2016. Stand-up comedy de exceptie facut de tanara din Iasi

„Tu n-ai compus melodia asta intamplator. Ai spus-o cu delicatete, foarte frumos”, a spus Mihaela Radulescu.

„Daca ai avut necazuri si muzica te-a ajutat sa ramai in lumina, sa nu te intorci nicio secunda inapoi”, a spus Florin.

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 18 MARTIE 2016. „Mergi in etapa urmatoare cu sute de DA”, i-a spus Andra care a adaugat „Ea este un exemplu pentru noi toti.

Pe Mara Pruna o vom revedea in etapa urmatoare ROMANII AU TALENT 2016.

Smiley a invitat-o la el in studio. „Sa ne arati si noua compozitiile tale, cine stie ce poate iesi din asta”, i-a spus Smiley, dupa ce Mara a iesit de pe scena.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lorena MPFM2 implicata intr-o relatie sentimentala complicata

Delia Ion

BILETUL ZILEI 22 MARTIE 2016. Steaua Rosie Belgrad, in cursa doar cu propriile recorduri

Delia Ion

BILETUL ZILEI 14 MARTIE 2016. Benfica, Leicester si Dinamo, marile favorite ale zilei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult