Viata bate filmul

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Mara a interpretat o piesa scrisa de ea!

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Mara Pruna o concurenta foarte talentata, care a impresionat pana la lacrimi pe scena semifinalei 1 Romanii au Talent 2016. Mara Pruna are auz absolut, ea poate transpune notele pe care le aude. Va interpreta o piesa scrisa chiar de ea cand avea 14 ani. Piesa spune povestea intregii ei vieti.

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Mara Pruna are 16 ani, este elevasi are o poveste de viata emotionanta. Mara Pruna locuieste in Cluj Napoca, iar la varsta de doi ani a fost diagnosticata cu autism infantil. Ulterior, diagnosticul s-a transformat in Sindrom Asperger – tot o afectiune din sfera autismului.

Au fost ani de munca, de eforturi supraomenesti atat din partea ei, cat si din partea familiei. Pe toata perioada gradinitei si in primii ani de scoala, Mara a urmat un program strict, individualizat, de terapie, un program zilnic de socializare alaturi de fratele ei si copiii din vecinatate, in paralel cu studiul muzicii.

MARA PRUNA LA ROMANII AU TALENT 2016. S-a vindecat de autism prin muzica! Smiley a invitat-o in studioul HaHaHa Production

ROMANII AU TALENT 2016 – LIVE ONLINE. Semifinala 1 Romanii au Talent, LIVE!

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Pas cu pas, Mara a invatat sa exprime ceea ce simte, sa comunice cu cei din jur, sa se joace si, mai ales, sa cante si sa compuna. Prima compozitie scrisa a fost la 9 ani si jumatate si s-a numit “Marsul soldatilor de plumb”, piesa care i-a adus un an mai tarziu primul premiu important – Locul I la Concursul National de Compozitie, categoria claselor I-IV.

In prezent, Mara este eleva in clasa a IX-a si studiaza pianul ca instrument principal, insa talentul ei este evident si in ceea ce priveste improvizatia, interpretarea vocala si mai ales compozitia muzicala.

MARA PRUNA, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Mara spune ca de cand era mica a vazut muzica drept o terapie, o forma speciala de comunicare. La fel si parintii, care, pentru a o incuraja, au cumparat o pianina electrica. A fost, probabil, cel mai important pas din terapia Marei, pentru ca, la scurt timp, a inceput sa cante. Are auz absolut si poate memora orice piesa pe care, ulterior, o interpreteaza.

Stiri pe aceeasi tema

ROMANII AU TALENT 2016, 29 APRILIE. Dreams Drums Druum, in prima semifinala ROMANII AU TALENT

Cristiana Petrariu Bota

Doinita Ionita este castigatoarea Next Star din 30 aprilie. Juriul, coplesit de vocea Doinitei Ionita

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 MARTIE 2016. Doamna Luiza: Prin tot ceea ce face, Valentin vrea sa dea bine la camere!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult