7.8 C
România
28 septembrie 2022
Marca STEAUA BUCURESTI nu mai este a lui Gigi Becali
Sport

Marca STEAUA va fi vanduta de MApN, o comisie va analiza demersurile CSA Steaua in relatia cu FCSB

Ministerul Apararii Nationale (MApN) este pregatit sa vanda marca Steaua. Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua in relatia cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, si care va propune masurile ce vor fi luate de MApN in vederea valorificarii marcii Steaua si stadionului.

„Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii, la nivelul Ministerului Apararii Nationale, care sa analizeze demersurile intreprinse pana in prezent de catre Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucuresti in relatia cu clubul de fotbal reprezentat de catre FCSB.

Steaua revine in Ghencea, Becali anunta ca problema cu stadionul va fi rezolvata

Conform mandatului stabilit, in baza rezultatelor procesului de analiza, comisia va propune, printr-un raport ce va fi inaintat ministrului, masurile optime care pot fi luate de MApN in vederea valorificarii marcii «Steaua» si utilizarii stadionului de fotbal, aflat in proprietatea statului si in administrarea ministerului, in conditii de legalitate si eficienta economica, precum si intr-un cadru de transparenta deplina”, se arata intr-un comunicat transmis presei de Biroul de Presa al MApN.

CSA Steaua si FC Steaua, clubul de fotbal finantat de Gigi Becali, se afla de mai mult timp in conflict dupa ce gruparea Armatei a obtinut in instanta anularea marcii inregistrate de echipa din Liga I.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Related posts

PARIURI SPORTIVE 3 DECEMBRIE 2013

Bogdan

BILETUL ZILEI 8 FEBRUARIE 2015. Barcelona, obligata sa castige la Bilbao!

Bogdan

Rafa Nadal s-a calificat in semifinalele turneului de la Paris

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult