Marea Britanie asteapta al treilea bebelus regal. Kate Middleton a ajuns la spitalul St. Mary insotita de Printul William

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 23, 2018 14:09

Marea Britanie asteapta al treilea bebelus regal. Kate Middleton a ajuns la spitalul St. Mary insotita de Printul William

Kate Middleton a intrat in spital, luni dimineata, pentru a naste cel de-al treilea copil. Ducesa de Cambridge a ajuns la spitalul St. Mary insotita de Printul William, a anuntat Palatul Kensington intr-o postare pe Twitter, relateaza RoNews.co.uk, citand agentia Reuters.

Ducesa de la Cambridge, in varsta de 36 de ani, a fost condusa de la Palatul Kensington la Spitalul St. Mary din vestul Londrei, unde s-au nascut si ceilalti doi copii ai cuplului regal, George si Charlotte.

Kate Middleton s-a internat dupa ce in cursul diminetii a intrat in travaliu. Nu se stie daca cel de-al treilea bebelus regal al Marii Britanii este baiat sau fata.

Nerabdarea a atins cote maxime in fata spitalului St. Mary. Ducesa din Cambridge a ajuns la spital in cursul diminetii, inainte ca traficul sa se aglomereze.

Ducesa de Cambridge, cunoscuta mai degraba cu numele Kate, a ajuns in sectia privata Lindo de la St. Mary’s Hospital in primele faze ale travaliului.

“Ducesa a plecat cu maşina de la Palatul Kensington în secţia privată Lindo a St. Mary’s Hospital împreună cu ducele de Cambridge”, a informat biroul de presă al prinţului William într-un comunicat.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.