Marea Britanie il sarbatoreste pe Printul George. Kate Middleton si Printul William au facut public un portret impresionant

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 22, 2018 19:19

Marea Britanie il sarbatoreste pe Printul George. Kate Middleton si Printul William au facut public un portret impresionant

Sarbatoare în Marea Britanie! Prințul George, care ar putea deveni rege, a împlinit 5 ani. La aniversarea celor 5 ani ai Prințului George al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, părinții lui, Kate Middleton şi Prinţul William, au făcut publică o poză în care micul prinţ zâmbeşte larg şi relaxat în grădina casei bunicului său, Prinţul Charles. 

În fotografia publicată de Palatul Kensington sâmbătă seara, fiul cel mare al prințului William zâmbește larg și jucăuș către cameră.

„Ducele și ducesa din Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie Prințului George odată cu marcarea celei de-a cincea aniversări și le mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate”, se arată în mesajul postat pe Palsatul Kensington alături de fotografie.

Imaginea a fost realizată cu ocazia ședinței foto de la botezul prințului Louis, care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Imagini pentru prince georgeÎn fotografie, prințul poartă un tricou alb și pantaloni scurți bleumarin, vestimentație care nu costă mai mult de 90 de lire sterline.

El va fi sărbătorit în Caraibe, unde se află în vacanță alături de părinți, soră și fratele mai mic.

Prințul George Alexandru Louis de Cambridge s-a născut la Spitalul St Marys, Wing Lindo, la ora 22.44 pe 22 iulie 2013, cântărind 3,9 kilograme.

Strănepotul reginei Elisabeta a II-a, George, se află pe cel de-al treilea loc în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prințul Charles, și tatăl său, prințul William.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.