Europarlamentarul Maria Grpini deplange la RFI lipsa de unitate, cu ocazia evenimentului de la Ateneu de preluare a presedintiei Consiliului UE de catre Romania
Social

Maria Grapini, implicata intr-un accident rutier in timp ce se deplasa la o televiziune cu un taxi

Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicata, luni, intr-un accident rutier in Bucuresti, in timp ce se afla intr-un taxi, care a fost lovit de un alt autoturism. Maria Grapini se deplasa la un post de televiziune, unde urma sa participe in calitate de invitat la o emisiune.

„Taxiul a fost facut zob! Nu stiu cum am scapat doar cu lovituri mici la genunchi si la cap”, spune Grapini.

Maria Grapini a postat pe pagina sa de Facebook, luni seara, un mesaj in care anunta ca a fost implicata intr-un accident rutier, in urma caruia s-a ales doar cu cateva zgarieturi. In urma postarii, europarlamentarul a primit o multime de mesaje de sustinere.

„Am stat mult sa ma gandesc daca sa impartasesc sau nu ceea ce mi s-a intamplat! Ca sa ma linistesc, o fac! Azi cand mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident! Eram in taxi si brusc, o masina a vrut sa intoarca pe loc nepermis si ne-a lovit in plin! Taxiul a fost facut zob! Nu stiu cum am scapat doar cu lovituri mici la genunchi si la cap! Am plecat la emisiune cu masina unui domn care era in trafic, nu stiu daca s-a vazut la emisiune spaima prin care am trecut dar ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a salvat! Cred ca ingerul meu a fost la post!”, a scris Maria Grapini.

Articole asemănătoare

Kovesi, vizata de o posibila inlocuire din functie din fruntea DNA

Lucy Ionesco

Medicul Mircea Beuran va fi plasat in arest la domiciliu, a decis Tribunalul Bucuresti

Lucy Ionesco

TAXA AUTO, noi reglementari la restituire: Daca nu se poate face dovada platii taxei, ANAF va verifica documentul in baza de date

Ioana Badulescu