Marian Muntean, lider al PNL Hunedoara, a trecut la ALDE

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 6, 2015 16:18

Marian Muntean, lider al PNL Hunedoara, a trecut la ALDE

Prim-vicepresedintele PNL Hunedoara, Marian Muntean, a demisionat din tabara liberalilor si s-a inscris in ALDE, devenind presedinte al PLR Hunedoara si co-presedintele al ALDE Hunedoara. Muntean a decis sa plece din PNL ca urmare a modului in care a fost tratat de conducerea interimara a partidului.

Plecarea lui Marian Muntean a avut un pas intermediar, demisia din Comitetul Județean Executiv al PNL Hunedoara, potrivit hunedoaraplus.ro. Într-o intervenție în direct la postul de televiziune Hunedoara TV, luni, Marian Muntean a explicat rațiunile pentru care a recurs la această mișcare politică, principalul motiv al ieșirii din tabăra PNL fiind felul în care a fost tratat de actuala conducere interimară a PNL Hunedoara.

„Personal, m-a determinat atitudinea și modul în care am fost tratați toți cei care am venit în acest Partid Național Liberal, modul în care nu s-au luat măsurile, așa cum se iau într-un partid organizat, de conducători, și a fost lăsat așa la voia sorții: fiecare membru sau individ în parte să facă ceea ce dorește el. O fi el partid liberal, dar eu cred că, dacă nu ai un anume statut și dacă nu respecți anumite reguli, nu poți să dai înainte. Or, cu o conducere la care participă toate lumea, dar de fapt nu conduce nici unul, nu poți să ai sorți de izbândă în momentul în care vei ieși în fața electoratului… Ca să le spui ce? Să dai vina pe cine?”, a declarat Marian Muntean.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.