marian munteanu, pnl, membru pnl, marian munteanu membru pnl, pnl sector 1
Politica

Marian Munteanu a semnat adeziunea pentru a deveni membru PNL

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a devenit liberal cu acte in regula. Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat, vineri, ca Marian Munteanu a semnat adeziunea pentru a deveni membru PNL, urmand a fi validata de organizatia PNL din Sectorul 1.

Validarea adeziunii lui Marian Munteanu la PNL va avea loc la ora 18.00.

„Adeziunea domnului Marian Munteanu exista, va fi oficializata astazi (vineri-n.r.) la ora 18:00, la Sectorul 1. (…) O adeziune conform statului se analizeaza, se aproba sau se respinge, ceea ce nu este cazul. Astazi va fi cu acte in regula, dar adeziunea domnului Marian Munteanu este la PNL. Doreste sa fie in PNL de trei zile, asta inseamna adeziune sa doresti sa devii membru de partid”, a spus Cezar Preda.

Politica romaneasca, intre dezbateri irationale si incapacitatea de a aborda marile probleme

IPP cere PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Jurnalistii l-au intrebat pe Cezar Preda cand a semnat Marian Munteanu adeziunea, insa acesta nu a putut oferi un raspuns clar.

„Eu nu prea mint, nu am fost acolo cand a semnat-o fizic. Dar o sa vedeti astazi. (…) in general, cand intrebi de o chestiune in Romania cinci persoane diferite, ca sa nu zic trei, veti primi cam cinci raspunsuri diferite” , a spus Cezar Preda, solicitat sa precizeze data la care Marian Munteanu a semnat adeziunea la PNL.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Ion Cristoiu, despre Legea pensiilor speciale: Daca Guvernul va sesiza legea la CCR, isi va ridica in cap toti alesii locali

Cristiana Petrariu Bota

PSD s-a reunit in sedinta inainte de consultarile de la Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Daniel Minciuna, consilier PNL Iasi, a murit dupa ce i s-a facut rau pe Aeroportul International Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult