Marian Munteanu este candidatul PNL pentru Primaria Capitalei
Politica

Marian Munteanu este candidatul PNL pentru Primaria Capitalei

Liberalii au decis cu cine vor merge la alegerile pentru Primaria Generala. Marian Munteanu este candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt facut de copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. Propunerea va fi inaintata Biroului Politic National al partidului.

Alina Gorghiu a declarat ca Marian Munteanu este persoana perfecta pentru Primaria Generala a Capitalei. „Mie mi se pare ca am facut alegerea perfecta”, a spus Alina Gorghiu. „Nu am auzit vreodata sa planeze asupra domniei sale vreun nor ca ar fi sponsorizat, de unde are bani, nu avem probleme de genul acesta”, a declarat si Vasile Blaga.

Propunerea va fi inaintata Biroului Politic National al PNL.

Sedinta BPN a PNL in care se stabileste candidatul pentru Primaria Generala s-a amanat, dupa ce Predoiu ar fi refuzat sa candideze

Candidatii PNL pe Bucuresti

Luni, Ludovic Orban si-a retras a fost chemat la DNA, unde a fost informat ca va fi cercetat sub control judiciar, fiind acuzat ca a incercat sa isi finanteze ilegal campania. La iesirea din sediu, liberalul a declarat ca se va retrage din cursa pentru Primaria Capitalei.

Presati de timp, 25 aprilie fiind data limita pentru inscrierea candidaturilor, liderii PNL i-au propus lui Catalin Predoiu sa in inlocuiasca pe Orban, insa au fost refuzati. Cateva ore mai tarziu, partidul a decis sa il sustina pana la urma pe Nicusor Dan, au declarat pentru Stirile ProTV surse din interiorul PNL.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

Victor Ponta: Romanii din Diaspora nu sunt nici lenesi, nici dezinformati. Si-au dat seama ca sunt folositi ca masa de manevra

Bogdan

Basescu: Brancusi si opera lui nu au contat, a fost o campanie de imagine pentru Dacian Ciolos. Cinism de tehnocrat!

Lucy Ionesco

Traian Basescu, urmarit penal pentru terenul din Aleea Privighetorilor. Sesizarea, facuta de Mugur Ciuvica

Lucy Ionesco