marian munteanu, pnl, membru pnl, marian munteanu membru pnl, pnl sector 1
Politica

Marian Munteanu, fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei, isi face partid

Marian Munteanu, fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei, a uimit opinia publica dupa ce a anuntat ca isi face partid. Potrivit celor de la Gandul, se pare că în interiorul platformei civice „Alianța Noastră” se întrevedere apariția unei formațiuni politice care ar avea ca scop „propunerea de soluții categorii foarte largi ale societăţii, profund nemulţumite de modul în care se face politică în România”.

„În interiorul Alianţei Noastre s-a constituit şi un nucleu pentru apariţia unei formaţiuni politice care va avea menirea să propună acele soluţii pe care le agreează şi sunt dorite de simpatizanţii alianţei noastre, pe care le aşteaptă categorii foarte largi ale societăţii româneşti profund nemulţumite de modul în care se face politică în România, de felul în care este administrată România, de halul de minciună, dezinformare şi ipocrizire care ne-a năpădit din toate direcţiile şi cred că aceste lucruri au fost văzute cu prisosinţă în perioada anterioară”, a declarat, la Realitatea TV, Marian Munteanu.

Marian Munteanu a revenit in spatiul public, dupa ce a fost desemnat candidatul PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, după ieșirea din cărți a lui Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

Stiri pe aceeasi tema

Motiunea PNL „Votul prin corespondenta” va fi depusa pe 5 iunie

Cristiana Petrariu Bota

Adrian Nastase: CSAT va deveni primul guvern al tarii

Cristiana Petrariu Bota

EXFIN, firma familiei Ponta, conexiuni cu grupul de la Golden Blitz apropiat de Traian Basescu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult