Marian Vanghelie s-a apucat de scris pe Facebook: Nu i-am dat bani lui Rares Bogdan. Este o facatura mizerabila a postului lui Sebastian Ghita
Politica

Marian Vanghelie s-a apucat de scris pe Facebook: Nu i-am dat bani lui Rares Bogdan. E o facatura mizerabila a lui Sebastian Ghita

Marian Vanghelie s-a apucat si el de scris pe Facebook, dupa ce a intrat in arest. Dacapana mai ieri, Vanghelie nu avea nici in clin, nici in maneca cu reteaua de socializare mentionata, iata ca primarul de la Sectorul 5 a devenit brusc un utilizator activ. Vanghelie se apara pe Facebook printr-un mesaj postat de echipa sa de comunicare. Marian Vanghelie sustine ca nu a dat spaga, cu atat mai putin jurnalistului Rares Bogdan, despre care are dealtfel o parere foarte buna. Nu acelasi lucru am putea spune despre Sebastian Ghita, despre care Vanghelie spune ca i-a inscenat totul, impreuna cu televiziunea Romania TV.

„Niciodata nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel. Nu am dat nicio suma de bani lui Rares Bogdan”, a scris echipa de comunicare a lui Marian Vanghelie.

HotWeek.ro iti recomanda si: Marian Vanghelie, arestat preventiv pentru 30 de zile. Ce acuzatii i se aduc primarului Sectorului 5

„Nu am dat nicio suma de bani lui Rares Bogdan. Este o minciuna si o facatura mizerabila a postului lui Sebastian Ghita. (…) Tot in scopul discreditarii acestui jurnalist si, mergând mai departe, in scopul discreditarii a insusi Presedintelui Romaniei, televiziunea Romania TV a dat pe post o alta informatie trunchiata, prezentata neadevarat (pasaje disparate dintr-o stenograma), prezentand o discutie dintre mine si o doamna pe care o cunosc, si anume ca Rares Bogdan ar fi urmat sa intervina la Presedinte in ceea ce priveste situatia acestei doamne, care imi povestise ca impotriva ei au fost exercitate abuzuri de catre DNA. O cunosc pe aceasta doamna de peste 20 de ani, ca fiind o femeie cinstita si am asigurat-o de tot sprijinul meu, si anume ca incerc sa trimit memoriul ei cu privire la aceste abuzuri catre Presedintele Romaniei, prin intermediul unui consilier de-al dumnealui. Fara legatura cu aceasta, i-am spus doamnei ca il voi ruga pe Rares Bogdan, ca fiind un profesionist al presei cu mare notorietate, dar si amicul meu, sa o ajute pe femeie, mediatizand cazul ei”, a mai scris Vanghelie.

Va prezentam mai jos mesajul integral al lui Marian Vanghelie postat pe Facebook prin intermediul echipei de comunicare.

In primul rand, vreau sa va anunt pe toti un lucru foarte important care, din nefericire, a fost putin mediatizat, din motive lesne de inteles. Pe data de 11 martie 2015, PSR, noul nostru proiect politic, s-a conturat, iar stanga are incepand de acum o noua sansa, una adevarata! Pe cei care se simt de stanga ii invit in Partidul Social Romanesc!

In legatura cu informatiile mincinoase referitoare la mine, aparute pe postul de televiziune Romania TV, apartinand unui individ care se teme pentru propriile infracțiuni si evaziuni fiscale, pe nume lui Sebastian Ghita, fac urmatoarele precizari:

Marian Vanghelie a fost retinut pentru cea mai mare mita din politica romaneasca

1) Niciodată nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel. Discreditarea acestui om, atât ca jurnalist cat si ca cetatean, de către postul mincinos Romania TV, provine de la faptul ca a fost printre puținii jurnaliști care a ales sa arate adevarul despre Ponta si relația lui mafiota cu Ghita, crezand in noua idee de restartare a Romaniei prin alegerea domnului Klauss Iohannis ca Presedinte al Romaniei.
Romania TV încearca, prin aceste declaratii marsave si mincinoase, sa acopere infractiunile patronului Sebastian Ghita.

Inca o data, specific ca nu am dat nicio suma de bani lui Rares Bogdan. Este o minciuna si o facatura mizerabila a postului lui Sebastian Ghita.

2) Tot in scopul discreditarii acestui jurnalist si, mergând mai departe, in scopul discreditarii a insusi Presedintelui Romaniei, televiziunea Romania TV a dat pe post o alta informatie trunchiata, prezentata neadevarat (pasaje disparate dintr-o stenograma), prezentand o discutie dintre mine si o doamna pe care o cunosc, si anume ca Rares Bogdan ar fi urmat sa intervina la Presedinte in ceea ce priveste situatia acestei doamne, care imi povestise ca impotriva ei au fost exercitate abuzuri de catre DNA. O cunosc pe aceasta doamna de peste 20 de ani, ca fiind o femeie cinstita si am asigurat-o de tot sprijinul meu, si anume ca incerc sa trimit memoriul ei cu privire la aceste abuzuri catre Presedintele Romaniei, prin intermediul unui consilier de-al dumnealui. Fara legatura cu aceasta, i-am spus doamnei ca il voi ruga pe Rares Bogdan, ca fiind un profesionist al presei cu mare notorietate, dar si amicul meu, sa o ajute pe femeie, mediatizand cazul ei.

3) Tot Romania TV a a dat pe post ca sunt actionar la Hotel Bulevard din Predeal si Premier Palace Hotel din Bucuresti. Precizez ca nu detin nicio actiune, nici eu si nici prin interpusi, la aceste hoteluri si la niciun alt hotel.
4) Nu cunosc nimic si nu am nicio legatura cu anumite contracte semnate de Marin Dumitru, proprietar al Premier Palace Hotel si denuntatorul meu, cu B1 TV, OTV, Antena 3 si alte televiziuni.
Echipa de comunicare

Stiri pe aceeasi tema

George Soros a finantat organizatii care lucreaza cu PSD, dezvaluie Dacian Ciolos

Delia Ion

Vicepresedinte PSD: Iohannis provoaca majoritatea parlamentara sa declanseze procedura de suspendare

Ioana Badulescu

Legea pensiilor militare este in lucru la MApN si MAI, a anuntat Gabriel Oprea

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult