Marine Le Pen a anuntat ca se suspenda de la presedintia Frontului National si a lansat noi atacuri la adresa lui Emmanuel Macron

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 25, 2017 11:07

Marine Le Pen a anuntat ca se suspenda de la presedintia Frontului National si a lansat noi atacuri la adresa lui Emmanuel Macron

Marine Le Pen a anuntat ca se suspenda de la presedintia Frontului National si a lansat noi atacuri la adresa contracandidatului sau, centristul Emmanuel Macron. Calificata pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, Marine Le Pen s-a declarat, luni, convinsa ca va castiga batalia electorala si si-a multiplicat atacurile la adresa lui Emmanuel Macron.

“Zece mici puncte, credeti-ma, este perfect realizabil”, a declarat Le Pen, la postul de televiziune France 2, comentand sondajele pentru al doilea tur care il dau pe Macron cu 60% din voturi contra 40% in favoarea sa.

Marine Le Pen, care a anuntat ca se suspenda de la presedintia partidului sau, Frontul National, pentru a fi “deasupra consideratiilor partizane” si a se putea consacra unirii francezilor in vederea celui de-al doilea tur, a continuat atacul la adresa contracandidatului sau.

Vezi si: Rezultatele alegerilor din Franta: Macron si Le Pen intra in turul doi al prezidentialelor din 7 mai

Rezultatul alegerilor din Franta poate schimba Europa urmatorilor 50 de ani

“Francezii vor descoperi continutul proiectului sau de o foarte mare violenta sociala, economica, migratorie”, a spus ea. “Nimic din proiectul domnului Macron, nici din comportamentul sau nu denota cea mai mica dovada de dragoste pentru Franta”, a adaugat Le Pen.

“Eu sunt candidata protejarii francezilor”, a continuat Marine Le Pen, sperand in “unirea cat mai larga posibil a patriotilor in fata reprezentantului globalizarii dezinhibate”. Ea a apreciat ca acest scrutin reprezinta “o forma de referendum” in care francezii au de ales intre “Franta sau…altceva, disparitia, diluarea Frantei”.

Francezii vor vota pe 7 mai viitorul presedinte al tarii. Candidatul de centru Emmanuel Macron a obtinut 24,01% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, desfasurat duminica, iar lidera extremei drepte Marine Le Pen 21,30% din sufragii, potrivit rezultatelor definitive prezentate luni seara de Ministerul de Interne francez, relateaza AFP si Reuters.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.