Marioara Zavoranu, impacare istorica cu Vadim Tudor in Saptamana Mare
Life

Marioara Zavoranu, impacare istorica cu Vadim Tudor in Saptamana Mare. FOTO

Impacare istorica in Saptamana Mare. Marioara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor nu-si mai vorbisera de aproape trei ani de zile. Si-au aruncat cuvinte grele si acuze spumoase in trecut, insa acum scandalul a luat sfarsit. Nebunia a inceput dupa ce Oana Zavoranu a intrat in partidul condus de Vadim Tudor. Oana Zavoranu l-a acuzat atunci pe Vadim Tudor ca a vrut sa o violeze, iar mama sa, Marioara Zavoranu, i-a sarit in aparare.

„Pe mine ma deranjeaza ca se ia de fiica-mea. Daca ar fi aici langa mine, as tarai podelele cu el. M-am purtat frumos cu el din tinerete pana acum. Ceasul de la mana pe care il are i l-am facut cadou de ziua lui. L-am ajutat cu bani, nu avea bani de salarii. E adevarat, mi i-a dat inapoiVadim Tudor a fost si la vrajitoare. Ca sa poata sa mearga la femei pentru ca el nu mai poate”, spunea Marioara Zavoranu in 2012.

„Sa se astepte la ce e mai rau, o duc direct la balamuc. Mi-a dat ea ceas, adica eu nu am banis a-mi cumpar un ceas?”, i-a raspuns Vadim Tudor mamei Oanei Zavoranu.

De atunci, Vadim Tudor si Marioara Zavoranu s-au evitat si au parut ca vor fi dusmani de moarte. Ei bine, de rtei luni Marioara Zavoranu este internata in spital. Slabita si fara niciun rinichi, conectata la aparate, Marioara Zavoranu a avut parte de vizita lui Vadim Tudor la Spitalul Fundeni.

Marioara Zavoranu traieste doar prin dializa! A acceptat sa se impace cu Vadim!

Marioara Zavoranu a suferit o noua operatie prin care i s-a scos al doilea rinichi, ea avand nevoie de trei ori pe saptamana de dializa.

Vadim Tudor i-a adus Marioarei Zavoranu un buchet mare de flori. Nu si-au mai vorbit de aproape doi ani de zile, insa Vadim a ales sa ierte si sa se impace cu Marioara Zavoranu.

„E pe dializa, eu stiu ca are o natura robusta. Cu ajutorul lui Dumnezeu si a medicilor va trece si peste asta. Noi ne stim de 38 de ani. Trebuie sa dam dovada de solidaritate umana si sa-i ajutam pe cei in suferinta. Pretuiti-i pe parinti, iubiti-i pentru ca vine o vreme cand se vor duce, o sa va apara numai in vise, dar n-o sa mai aveti ocazia sa le vedeti lumina in ochi. Asta e ciclul vietii, ca copiii sa-i ingroape pe parinti”, a spus Vadim.

„E real ca nu mai am rinichi. Traiesc numai prin dializa”, a spus Marioara Zavoranu, vizibil slabita.

„Il primesc ca ne cunoastem din tinerete”, a spus Marioara, intrebata de Madalin Ionescu daca il primeste pe tribun la ea in salon.

[ot-caption title=”Marioara Zavoranu, impacare istorica cu Vadim Tudor” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/04/testament-marioara-zavoranu.jpg”]

[ot-caption title=”Marioara Zavoranu” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/04/marioara-zavoranu.jpg”]

Stiri pe aceeasi tema

Compozitorul Eugen Doga, numit cetatean de onoare al Municipiului Iasi

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 2 FEBRUARIE: Raymond a cerut-o in casatorie pe Constantina

Bogdan

MPFM 3: Andrei si Bogdan au fost aproape de a se lua la bataie

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult