Lifestyle

Marioara Zavoranu va fi incinerata. Este dorinta ei, o infioara pamantul, a dezvaluit Oana Zavoranu

Oana Zavoranu se gandeste sa o incinereze pe mama sa, Marioara Zavoranu, care a murit vineri dimineata la Spitalul Fundeni. Oana Zavoranu a spus vineri dupa-amiaza, aflata in casa mamei sale din Afumati, ca mama sa i-a marturisit intr-o discutie despre incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu, ca prefera sa fie incinerata decat inmormantata, deoarece o infioara pamantul. De fapt, Marioara Zavoranu era speriata ca ar putea fi in moarte clinica s-ar putea trezi la trei metri sub pamant, a dezvaluit Oana Zavoranu.

„Si Sergiu Nicolaescu a fost incinerat si nu s-a mai minunat nimeni. Mama mea mi-a spus ca o infioara pamantul, gandul ca ar putea sa se trezeasca intr-o moarte clinica fiind in pamant. Si la un moment dat si-a exprimat dorinta intr-o discutie care nici nu parea a duce catre aceasta concluzie. A spus: Mama decat sa ma trezesc la 3 metri sub pamant, mai bine sunt incinerata. Discutia a pornit atunci cand a fost incinerat Sergiu Nicolaescu.
Ea stand asa parca mi-o amintesc gandindu-se: Stii ceva, eu cred ca-i mai bine asa. Aoleu, te trezesti si ce faci? Am simtit in glasul ei ca este o varianta pe care ar prefera-o”, a spus Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu, declaratie SOC dupa ce Marioara Zavoranu a murit: Nu am ce sa caut la inmormantarea unei straine!

Oana Zavoranu a facut declaratii socante, vineri, la doar cateva ore dupa moartea mamei sale, Marioara Zavoranu. Oana Zavoranu a spus, printre altele, ca nu va permite ca Marioara Zavoranu sa fie inmormantata in cimitirul Eternitatea, pe care il stapaneste acum, dupa moartea ei. Mai mult, ea a afirmat ca nu va merge la inmormantarea Marioarei Zavoranu.

„Nu am ce sa caut la inmormantarea unei straine! Cum ea nu a fost la inmormantarea celor doi tati, nici eu nu am ce cauta la inmormantarea ei”, a spus Oana Zavoranu, vineri dupa-amiaza.

„Vom merge la spital unde trebuie sa se semnez niste acte, apoi mi se va inmana certificatul de deces. Eu as scoate-o din spital cu placere daca as avea unde sa o duc. Dar eu nu am unde sa o duc, eu am un cimitir unde ea nu va fi. Asa este dorinta mea de stapana. N-o sa le permit sa o inmormanteze in cimitirul meu”, a mai spusOana Zavoranu, la Antena 1.

Vezi si: Oana Zavoranu nu vrea ca Marioara Zavoranu sa fie inmormantata in cimitirul Eternitatea

Oana a mai declarat ca nu cunoaste inca ce contine testamentul mamei sale, insa a anuntat ca ii va desface contractul de munca lui Gigicu.

„Gigicu si Danuta sunt convinsa ca vor gasi un cimitir. Stiu sigur ca actiunile mele sunt intacte, eu sunt stapana acum. Nu stiu ce a lasat, cui, cert este ca lui Gigicu i se va desface contractul de munca pe loc precum si celor care mi se vor parea dubiosi ca au ascuns sau au complotat impotriva mea in toti acesti ani”, a mai spus Oana Zavoranu.

Vezi si: Oana Zavoranu, declaratii cutremuratoare: O cheama tatii mei in lumea celor drepti, dar ea nu moare!

După mai multe ore de comă, timp în care la căpătâiul ei s-au aflat menajerere şi omul de încredere, Marioara Zavoranu a murit vineri in jurul orei 9:30. Medicii au încercat două ore să o resusciteze, dar în zadar! Nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Rudele au fost anunţate de asistentele medicale de decesul acesteia.

Articole asemănătoare

Un secol de la disparitia lui Claude Debussy. Cine a fost muzicianul nonconformist in arta si in viata sa, considerat primul compozitor modern al scolii franceze

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 MARTIE 2014. Andrei si Cristina le-au demonstrat telespectatorilor cum arata o cearta adevarata

Bogdan

Mireasa pentru fiul meu 28 noiembrie 2013: Traian si Corina au fost luati in colimator

Bogdan