Marius, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu: E mireasa mea!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 15, 2016 18:35
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Marius, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu: E mireasa mea!

Marius, fost concurent in emisiunea Mireasa pentru Fiul meu – sezonul 5, a vorbit cu sustinatorii sai in Video Live Stream. Pus pe sotii ca de obicei, Marius a facut primul Live din bucatarie, impreuna cu un prieten, despre care a glumit ca este “mireasa lui”. El a avut si un comentariu foarte dur la adresa lui Valentin, ramas in casa MPFM 5, dar a avut un mesaj emotionat pentru Piratii lui Florin.

Intrebat de sustinatori unde este Nicoleta, Marius a raspuns glumind: “Nicoleta? El e Nicleta (aratand spre prietenul lui – n.r). M-a intrebat tata la tara: Ai venit si tu cu mireasa? Si i-am zis ca el e mireasa mea”.

Intrebat daca a incalcat regula 25 a emisiunii, Marius a spus: “Nu am incalcat regula 25 acolo. Afara!”. Imediat prietenul lui Marius a intervenit glumind: “Ba da, cu Ion la baie!”.

Totusi, Marius a avut in continuare un discurs foarte dur la adresa lui Valentin, caruia i-a transmis ca din bautura se mai trezeste omul, dar din prostie nu.

“M*** lui Pacala! El a zis de mine ca sunt Zeul Bauturii, ati auzit cand a zis de mine ca sunt zeul bauturii. Ei, el in schimb este prostul emisiunii! Din bautura te mai trezesti, dar din prostie nu!”, i-a transmis, indirect, Marius lui Valentin.

Iti recomandam si: Raymond si Constantina din MPFM 3 se pregatesc de nunta!

Florin, fost concurent la Mireasa pentru Fiul Meu, a facut marele anunt in Live Stream!

Intrebat de sustinatori ce parere are despre Liliana, Marius a spus: “Ce sa va spun despre Lilisor? Este o fata extraordinara!”.

La final a marturisit ca nu se astepta sa fie atat de iubit si a avut un mesaj deosebit pentru Piratii lui Florin.

“Mie nu-mi vine sa cred ca ma iubeste atata lume! Chiar sunt atat de bucuros ca ma iubiti! Salut Piratii din tot sufletul! Si noi va iubim pe voi, am vazut ca voi chiar ati fost alaturi de noi”, a mai spus fostul concurent din emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.