MARIUS GHEORGHIU, DEZBRACAT LA ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016. FOTO
Viata bate filmul

MARIUS GHEORGHIU, DEZBRACAT LA ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016. FOTO

MARIUS GHEORGHIU, DEZBRACAT LA ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016. Marius Gheorghiu este un concurent nonconformist, care a reusit sa impresioneze juriul showului ROMANII AU TALENT 2016 cu reprezentatia sa. HotWeek va prezinta mai jos cateva imagini din showul facut de Marius Gheorghiu la preselectiile ROMANII AU TALENT 2016.

ROMANII AU TALENT 2016: Marius Gheorghiu este unul dintre concurentii care au ales sa puna in scena o reprezentatie memorabila. Concurentul si-a propus sa atraga atentia tuturor celor prezenti la preselectiile ROMANII AU TALENT 2016 si a reusit.

CELE MAI TARI MOMENTE DE LA ROMANII AU TALENT, EDITIA DIN 4 MARTIE 2016

ROMANII AU TALENT 2016: Dornic sa protesteze impotriva prezentei asistentelor TV care apar pe micile ecrane, Marius Gheorghiu si-a facut aparitia pe scena ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016 intr-un halat de culoare neagra, in timp ce in fata juratilor a fost asezat cu grija un obiect acoperit de un material de aceeasi culoare.

Sambata seara a avut loc editia a treia din noul sezon de la ROMANII AU TALENT 2016. Ca de fiecare data, juratii au fost impresionati si cuceriti de cativa concurenti extrem de talentati.

RESCIEBELLE SANTIAGO, VOCEA DE AUR DE LA ROMANII AU TALENT DIN 4 MARTIE 2016

NADIA BUDURUSI, MAI MULT DECAT STREAPTEASE LA ROMANII AU TALENT

Marius Gheorghiu Romanii au talent

Related posts

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI TALENTE SUNT AICI!

Lucy Ionesco

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 REZUMAT, 6 MARTIE 2017. Cei din familia Taskin sunt atinsi de o boala misterioasa de piele

Delia Ion

BOX PE WEMBLEY, LONDRA 29 APRILIE 2017. LIVE. Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult