Politica

Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, a fost numit de premierul Victor Ponta secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Printr-o decizie a premierului publicată marti în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu, nascut la 22 octombrie 1977 la Galati, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, scrie ziuanews.ro.

Acesta este un fost fotbalist care a jucat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Politehnica Iași, Rocar București, iar în străinătate la Șahdag Ǫusar și Gilan Ǫabala din Azerbaidjan. Marius Humelnicu este membru PSD si consilier local din partea aceluiasi partid la Consiliul Local Galati.

In 2009, fostul fotbalist Marius Humelnicu a fost pus director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport de către actualul europarlamentar Dan Nica, inlocuind-o pe fosta mare atleta Fita Lovin.

In 2008, el s-a remarcat prin faptul ca a fost şeful de campanie al deputatului Lucreţia Roşca, adica a dus geanta acesteia, iar, ulterior cand era director peste sportul galatean, impus de catre Dan Nica, prin achiziţionarea controversata a unor echipamentelor necesare la Bazinul Olimpic, la hotelul si restaurantul directiei.

Foto: Ziua News

Articole asemănătoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a picat. Pentru demiterea echipei de la Palatul Victoria au votat 166 de parlamentari

Ioana Badulescu

Victor Ponta: PDL-istul Cezar Preda ii da note de liberalism lui Crin Antonescu. Trist!

Lucy Ionesco

România va beneficia de ajutor financiar de peste 8 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene

Lucy Ionesco