Politica

Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Marius Humelnicu, un fost fotbalist de la Otelul Galati, a fost numit de premierul Victor Ponta secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Printr-o decizie a premierului publicată marti în Monitorul Oficial, Marius Humelnicu, nascut la 22 octombrie 1977 la Galati, a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, scrie ziuanews.ro.

Acesta este un fost fotbalist care a jucat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Politehnica Iași, Rocar București, iar în străinătate la Șahdag Ǫusar și Gilan Ǫabala din Azerbaidjan. Marius Humelnicu este membru PSD si consilier local din partea aceluiasi partid la Consiliul Local Galati.

In 2009, fostul fotbalist Marius Humelnicu a fost pus director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport de către actualul europarlamentar Dan Nica, inlocuind-o pe fosta mare atleta Fita Lovin.

In 2008, el s-a remarcat prin faptul ca a fost şeful de campanie al deputatului Lucreţia Roşca, adica a dus geanta acesteia, iar, ulterior cand era director peste sportul galatean, impus de catre Dan Nica, prin achiziţionarea controversata a unor echipamentelor necesare la Bazinul Olimpic, la hotelul si restaurantul directiei.

Foto: Ziua News

Articole asemănătoare

Daniel Gheorghe (PNL): Singura sansa a Basarabiei este Unirea cu Romania

Lucy Ionesco

Dragnea la Congresul PSD: Dezbaterea pe legile justitiei si Codurile penale va fi dusa pana la capat

Ioana Badulescu

Gabriel Oprea nu-si da demisia pentru ca nu este vinovat: Demisia tine intotdeauna de adevar si de lege

Lucy Ionesco