MARTOR DESPRE EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI: A fost un concert rock. Au murit din cauza fumului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 31, 2015 00:23

MARTOR DESPRE EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI: A fost un concert rock. Au murit din cauza fumului

UN MARTOR LA EXPLOZIA DIN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI A VORBIT DESPRE CE S-A PETRECUT ACOLO, LA CATEVA MOMENTE DUPA PRODUCEREA EXPLOZIEI. aLIN PANDARU A DECLARAT, LA ANTENA 3, CA IN CLUBUL COLECTIVE IN CARE S-A PRODUS EXPLOZIA NU ERA O PETRECERE DE HALLOWEEN ASA CUM S-A VEHICULAT INITIAL, CI UN CONCERT ROCK. VA PREZENTAM MAI JOS MARTURII INCREDIBILE DIN INFERNUL COLECTIVE.

Martorii au confirmat ca scena era prevazuta cu artificii si efecte pirotehnice. Alin Pandaru a declarat ca nu a fost o petrecere de Halloween, ci un concert rock, la care s-au folosit materiale pirotehnice, care ar fi cauzat explozia. S-a aprins buretele de langa scena, iar apoi s-a creat panica generala. La concertul din clubul Colective participau intre 300 si 400 de oameni. Martorii mai sustin ca in panica generala, oamenii ieseau in flacari din club.

“Nu a fost nicio petrecere, nu s-au dat artificii si nu s-a dat petrecere de Hallo. A fost petrecere rock, se lansa un album, la finalul unei piese s-au dat efecte pirotehnice de la marginea scenei, o scanteie a ajuns pe stalpul din stanga sceneie, a aprins niste bureti, focul s-a extins sus pe tevan, lumea a vazut ca e grav, ne-am indreptat spre iesire, majoritatea au reusit sa iasa repede, altii nu au reusit pt ca s-a creat imblzeala. Nu s-a prabusit niciun tavan, nu s-a extins focul foarte mult, dar a fost foarte mult fum, majoritatea au murit din cauza fumului. Erau 300-400 de persoane in club”, a spus Alin Pandaru.

EXPLOZIE IN CLUBUL COLECTIVE DIN BUCURESTI, 25 DE MORTI SI 88 DE RANITI GRAV – UPDATE

Calin Grajdean, un alt participant la concertul din clubul Colective, a vorbit si el la Antena 3 despre momentele exploziei din clubul Colective din Bucuresti.

“Au dat cu artificii de final, eram in spatele unui stalp care a luat foc. Flacarile au urcat spre tavan, am decis sa fug spre usa fara sa ma mai uit inapoi. Mi-am tras si prietenii, am supravietuit toti. Am auzit ca nu a  fost spectacol pirotehnic, au fost si la inceput si la final. Eram insotit de inca trei baieti, sunt si ei acasa, sunt in regula. As fi vrut sa ajut, dar de panica am fugit. Erau circa 200-300 de persoane in club, dar nu stiu sigur sa va spun. S-a intervenit rapid fata de cum ma asteptam, ambulantele au venit la aproximativ 5 minute dupa explozie”, a spus Alin Grajdean.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.