Masini de razboi NATO la Constanta. Blindatele, duse la baza militara Mihail Kogalniceanu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 15, 2015 14:17

Masini de razboi NATO la Constanta. Blindatele, duse la baza militara Mihail Kogalniceanu

Zeci de masini de razboi NATO au ajuns la Constanta. Mai exact, este vorba despre peste o suta de vehicule blindate apartinand fortelor NATO, care au ajuns in acest weekend la Constanta, de unde au fost transportate la baza militara Mihail Kogalniceanu. Blindatele a ajuns la baza Mihail Kogalniceanu pe o linie feroviara care duce chiar la baza militara. Loalnici sunt relaxati la vederea masinilor de razboi si spun ca s-au obisnuit cu astfel de scene.

Imaginile cu blindatele militare au fost filmate cu o drona apartinand Claboo Media, cunoscuta pentru filmarile aeriene de calitate, inclusiv cele de la accidentul de elicopter de pe Lacul Siutghiol. In imagini putem vedea trenul ce transporta vehiculele la baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu, tren care a intrat in Romania prin vama Curtici si a carui destinatie finala a fost baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu.

La Marea Neagra au loc exercitii militare NATO, la care participa militari din Romania, Bulgaria si Turcia. Exercitiile navale vor include simulari de atacuri antiaeriene si antisubmarin, precum si activitati de coordonare, potrivit Comandamentului maritim al Aliantei Nord-Atlantice.

Cele sase nave ale gruparii NATO Standing Maritime Group-2 (SNMG-2), care desfasoara exercitii in Marea Neagra, fac o escala, de vineri pana duminica, in Portul Constanta.

Sursa foto-video: Claboo Media

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.