Social

Masinile Renault Clio din Romania, rechemate in service cu probleme la frana

Mii de masini Renault Clio din Romania sunt rechemate in service. Nu mai putin de 2.018 de masini Clio IV din Romania au fost identificate ca prezentand o posibila deteriorare a conductei/conductelor flexibile de frana pentru rotile din fata, fapt care poate conduce la diminuarea eficacitatii sistemului de franare al masinii.

Potrivit Renault, masinile sunt rechemate in service din acest motiv.

Proprietarii sau utilizatorii masinilor vizate de aceasta campanie de rechemare in service vor petrece 20 de minute la atelier daca este vorba despre o verificare simpla sau aproximativ doua ore in cazul in care este necesara inlocuirea unor piese.

Actiunea de rechemare consta in verificarea pozitionarii pasajelor de la rotile din fata si inlocuirea conductei/conductelor flexibile de frana si a pasajului/pasajelor de roata, in caz de pozitionare incorecta.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectiunilor este gratuita.

Stiri pe aceeasi tema

Ce avere are Kovesi. Sefa DNA si-a depus recent o noua declaratie de avere

Ioana Badulescu

Vasile Salaru a demisionat de la Ministerul Educatiei. Ce spune ministrul Educatiei

Cristiana Petrariu Bota

Inmormantarea Regelui Mihai va avea loc pe 16 Decembrie. Programul ceremoniilor funerare de la Castelul Peles, Palatul Regal si Curtea de Arges

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult