Social

Masonul roman Eugen Chirovici a dat lovitura in Marea Britanie cu Cartea Oglinzilor

Masoneria din Romania se afirma in strainatate. Eugen Ovidiu Chirovici, fost lider al masoneriei din Romania, a ajuns scriitor de succes in Marea Britanie cu Cartea Oglinzilor (The Book of Mirrors). Chiar si ziarele englezesti au scris despre cartea scrisa de Chirovici, iar drepturile ar fi fost vandute in mai multe tari.

Eugen Ovidiu Chirovici, economist, scriitor si jurnalist roman, dar si fost Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania in perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2010, a dat lovitura in Marea Britanie. La putin timp dupa ce s-a mutat in Marea Britanie, Eugen Chirovici a scris primul roman in limba engleza, iar cartea ar fi un fenomen, dupa cum scriu cei de la The Guardian.

Anuntul privind succesul cartii sale a fost facut chiar de Eugen Ovidiu Chirovici pe pagina sa de Facebook, acesta oferind si un link catre materialul scris de ziarul The Guardian.

Planul masonilor, deconspirat inainte de moartea lui Ceausescu. VIDEO

„Ei bine, prieteni, e timpul sa aflati si voi vestea cea mare. Cel mai recent roman al meu, The Book of Mirrors (Cartea Oglinzilor), reprezentat de agentul literar Marilia Savvides (Peters, Fraser, Dunlop – London; petersfraserdunlop.com), se dovedeste a fi o adevarata lovitura editoriala internationala. Drepturile au fost deja vandute in peste douazeci de tari, printre care Marea Britanie (Penguin Random House, Century), SUA (Simon and Schuster), Germania (Random House, Goldmann), Franta (Les Escales), Italia (Longanesi), Spania (Penguin Random House, Literatura), Olanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Brazilia si asa mai departe. In Romania, drepturile au fost cumparate de Editura Rao (facebook.com/rao.editura). Romanul va fi publicat la inceputul anului 2017. Mai multe puteti citi intr-un material aparut astazi in ziarul The Guardian”, a aratat Chorvici pe Facebook.

PROSTIA, IN SENS SOCRATIC. Cum recunoastem un prost

„The Book of Mirrors” (Cartea Oglinzilor), reprezentat de agentul literar Marilia Savvides, se dovedeste a fi o adevarata lovitura editoriala internationala. Drepturile au fost deja vandute in peste douazeci de tari, printre care Marea Britanie (Penguin Random House, Century), SUA (Simon and Schuster), Germania (Random House, Goldmann), Franta (Les Escales), Italia (Longanesi), Spania (Penguin Random House, Literatura), Olanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Brazilia si asa mai departe. In Romania, drepturile au fost cumparate de Editura. Romanul va fi publicat la inceputul anului 2017.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

Criza de anestezic in cabinetele stomatologice din Romania, preturile interventiilor ar putea creste in perioada urmatoare

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. 73% dintre elevi au reusit sa obtina medii peste 5

Ioana Badulescu

Grupul Politistilor din Romania, scrisoare deschisa catre Iohannis: Modificarile la Codul Rutier va creste alarmant numarul accidentelor rutiere

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult