MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: Pro TV vine cu un nou sezon Masterchef
Viata bate filmul

MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: Pro TV vine cu un nou sezon: Masterchef sezonul 6

MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: Pro TV revine cu un nou sezon MASTERCHEF incepand de luni, 14 septembrie 2015. Vor fi tot felul de surprize pentru concurentii MASTERCHEF din aceasta editie, iar printre noutati se numara departajarea dintre concurentii care obtin doi de DA si cei care obtin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean. Cei din urma, vor avea de trecut doar trei probe din sase pentru a ajunge in bucataria MasterChef.

MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: Pe 14 septembrie, noul sezon MasterChef este pregătit pentru a fi savurat în fiecare luni și marți, de la 20:30, numai la PRO TV. Bucătăria este aranjată, concurenții sunt pregătiți, iar cei 3 Chefi extrem de determinați să pornească, alături de telespectatori, într-o călătorie culinară fascinantă!

Începând din sezonul cu numărul șase, telespectatorii vor savura competiția la un alt nivel. Totul, datorită noilor reguli care vor intensifica parcursul competitorilor către titlul de MasterChef!

MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: Pe lângă locațiile surprinzătoare care, printre altele, îi vor trimite pe concurenți înapoi în timp, sezonul va cuprinde audiții la distanță! Anul acesta a existat o nouă opțiune de înscriere: atât direct a celor care și-au dorit să intre în cursa pentru un șorț MasterChef, cât și indirect, telespectatorii având posibilitatea de a înscrie în competiția culinară o persoană pasionată de gătit. Pentru aceștia, cei 3 jurați au făcut o vizită surpriză direct la locul lor de muncă, iar dacă cel înscris a acceptat provocarea, a avut șansa de a merge mai departe în competiție!

MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: Pe lângă acest lucru, o noutate este reprezentată de departajarea dintre concurenții care obțin doi de DA și cei care obțin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean. Cei din urmă, vor avea de trecut doar trei probe din șase pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

Poate cea mai surprinzătoare regulă introdusă începând cu acest sezon este șorțul de aur. Fiecare Chef are la dispoziție un astfel de sort care trimite un concurent direct în bucătăria MasterChef, în rândul celor 24 de concurenți, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele din bootcamp.

MASTERCHEF, SEPTEMBRIE 2015: În plus, fiecare Chef are la dispoziție un green card pe care îl poate folosi pentru a trimite un concurent în următoarea fază a competiției, chiar dacă ceilalți Chefi au dat un verdict negativ.

Tot în acest sezon, la intrarea în bucătăria MasterChef, miza primei probe va fi câștigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege să salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusă în joc doar o singură dată într-un sezon.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE BACALAUREAT 2015: Rezultate BAC 2015 sesiunea speciala, afisate de inspectorate. NOTE BAC 2015

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 37 REZUMAT, 20 APRILIE 2018

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE 22 OCTOMBRIE 2015, EPISODUL 38. MACIT isi anuta familia ca s-a logodit cu NERIMAN insa intre cei doi iubiti apar neintelegeri

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult