12.4 C
România
1 octombrie 2022
MASTURBARE
Lumea Facebook

MASTURBARE. Efectele pe care le poate avea autosatisfacerea asupra potentei unui barbat

MASTURBARE. Masturbarea nu mai este subiectul tabuu de care toata lumea se ferea sa discute insa pe care mai toti il practica. Studii recente demonstreaza chiar ca 90% dintre barbati si 80% dintre femei recurg la autosatisfacere, cel putin o data pe luna.

MASTURBARE. Reprezentantii sexului tare par a fi in avans la acest capitol. Chiar daca diferenta procentuala dintre cele doua sexe, la capitolul masturbare, nu este foarte mare, realitatea demonstreaza ca o femeie practica cel mai adesea acest obicei cel mult o data pe zi in timp ce multi barbati recurg si la alte „partide” pe parcursul unei zile.

MASTURBARE. In cazul masculilor apar insa si numeroase intrebari legate de consecintele aparute in cazul in care o persoana se masturbeaza prea des. Principalele nedumeriri sunt legate de afectarea potentei masculine dar si a calitati spermei.

MASTURBARE. Barbatii care practica autosatisfacerea in mod constant pot sta insa linistiti. Corpul are proprietatea de a produce sperma tot timpul deci, din acest punct de vedere, nu sunt motive de ingrijrare.

HOTWEEK.RO VA RECOMANDA SI: SEX ANAL. Pozitia favorita pentru un sex anal complet lipsit de durere

Daca un barbat ejaculeaza de mai multe ori in aceeasi zi, vor exista diferente in privinta cantitatii de sperma ejaculate insa acest lucru este valabil nu numai in cazul masturbarii ci si in cazul in care un barbat intretine mai multe partide de sex pe zi.

Chiar si in aceste conditii, oricand un barbat poate lasa insarcinata o femeie caci pentru conceperea unui copil este nevoie doar de un spermatozoid si de un singur ovul.

Nici calitatea spermei nu este afectata in cazul in care un mascul se masturbeaza zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi. Dimpotriva, studiile de specialitate au demonstrat ca numarul mare de ejaculari, intr-o perioada scurta de timp, aduce un plus de calitate spermei.

In concluzie, autosatisfacerea nu dauneaza in niciun fel fertiltatea unui barbat desi tabuurile inradacinate adand in societatea nostra ne-au invatat ca „nu este bine” sa ne masturbam!

Related posts

SEX ORAL. Barbatii sunt entuziasmati daca femeile le ingereaza sperma in inrma contactului oral

Delia Ion

Femeile isi doresc ca ciclul menstrual sa nu influenteze negativ momentele importante ale vietii

Delia Ion

Femeile pot avea tot la fel de multe orgasme ca si barbatii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult