Masuri de vreme rea luate in Bucuresti si Ilfov dupa anuntul ANM privind Codul Portocaliu

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 21, 2018 17:21

Masuri de vreme rea luate in Bucuresti si Ilfov dupa anuntul ANM privind Codul Portocaliu

Masuri de vreme rea au fost dispuse in Bucuresti si Ilfov dupa anuntul ANM privind Codul Portocaliu de ninsori si viscol in sudul tarii. Comitetele pentru situaţii de urgenţă din Bucureşti şi Ilfov s-au reunit miercuri pentru a discuta măsurile care se impun la nivelul Capitalei și județului Ilfov.

Având în vedere că în perioada 22 martie ora 23:00 – 23 martie ora 15:00, municipiul București și județul Ilfov se vor afla sub incidența codului meteorologic portocaliu de ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută, la sediul ISU București-Ilfov a avut loc întrunirea Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, pentru stabilirea măsurilor de asigurare a protecției populației. Astfel, membrii celor două comitete au luat decizia de sistare a activităților instituțiilor de învățământ din București și Ilfov în ziua de vineri, 23.03.2018.

Iti recomandam si: ANM a emis o avertizare Cod Portocaliu de ninsori, viscol si vizibilitate scazuta in sud tarii

În această perioadă, peste 500 de pompieri sunt pregătiți să intervină zilnic în sprijinul populației și autorităților locale din zonele vizate de producerea unor fenomene meteorologice periculoase. Echipajele SMURD vor efectua patrularea, după finalizarea cazului și până la revenirea la bază, în zonele cunoscute ca fiind frecventate de persoane fără adăpost, pentru identificarea acestora și transportul la centrele de cazare temporară.

În funcție de evoluția vremii, în cursul zilei de mâine va fi activată grupa operativă la nivelul unității și, la nevoie, vor fi suplimentate efectivele de intervenție cu personalul aflat în turele libere.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.