andrada
Viata bate filmul

MATRIMONIALE 20 IUNIE 2015. Andrada Dimitriu crede ca a venit momentul sa-si formeze o familie

Surpriza zilei pentru tinerii care sunt in cautarea unei fete pregatite pentru a-si intemeia o familie este frumoasa Andrada Dimitriu. Ea a postat pe mai multe grupuri de matrimoniale o poza extrem de incitanta impreuna cu un mesaj cel putin la fel de interesant.

Desi poza ar putea oricand sa fie imaginea unei fete rebele si pusa pe distractie, Andrada se declara pregatita sa se casatoreasca in cel mai scurt timp, asta in cazul in care va gasi un baiat alaturi de care sa simta ca marele pas spre formarea unei familii nu este o aventura.

Mai mult decat atat, Andrada face o afirmatie si mai surprinzatoare. Desi are doar 24 de ani, tanara originata din Ploiesti crede ca a venit momentul sa devina mamica.

Ramane de vazut daca Andrada va avea succes insa este destul de evident ca dorinta ei se poate indeplini de vreme ce postarea ei a primit un numar impresionat de aprecieri din partea baietilor din toate colturile tarii.

Interesant este faptul ca Andrada nu-si vede viitorul legat neaparat de orasul ei natal ci se considera o mica „aventuriera” care nu s-ar da in laturi din fata unei provocari romantice.

Articole asemănătoare

ARMA SECRETA A REGELUI EPISODUL 13. Regele il numeste pe Gwanghae prin mostenitor si paraseste capitala

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 49 REZUMAT, 18 NOIEMBRIE 2015. Nadir ii cere lui Inci sa se casatoreasca cu el iar Macit merge la Faiz sa o peteasca pe Neriman

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MARTIE 2016. Florin a luat decizia finala in privinta plecarii din cel mai cunoscut show matrimonial

Delia Ion