Matteo Politi si-a mutilat pacientele! Situatia falsului medic este mult mai grava decat la prima vedere

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 6, 2019 23:56

Matteo Politi si-a mutilat pacientele! Situatia falsului medic este mult mai grava decat la prima vedere

Matteo Politi, aka Matthew Mode, supranumit si „medicul cu 8 clase”, un italiancare a profesat medicina bine-mersi in Romania fara studii de specialitate, a fost prins la granita in timp ce incerca sa iasa din tara. Acum, incep sa iasa la iveala cazurile de mutilare a pacientelor care au apelat la acest pseudo-medic!

Din nefericire, documentarile despre acest escroc au aparut mult prea tarziu, dar cel putin vor ajuta la condamnarea lui. Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, a prezentat, intr-un videoclip postat pe contul de Instagram, cazul unei foste paciente operate de falsul medic italian Matteo Politi. „Situatia acestui impostor este mult mai grava decat a prezentat-o presa. Si aici ma refer la mutilarile pe care le-a efectuat in urma practicarii medicinei fara drept’, a declarat medicul, care a povestit ca a aflat despre impostorul Matteo Politi prin intermediul unei paciente, care s-a prezentat in cabinetul lui dupa ce suferise o mutilare in urma unei operatii de augmentare cu mastopexie, operatie efectuata de „medicul cu 8 clase”!

Matthew Politi, „medicul cu opt clase”, a fost prins la granita. El incerca sa fuga cu trenul din Romania.

„In data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a iesi din tara, calatorind ca pasager intr-un tren Inter Regio, pe relatia Bucuresti – Budapesta, numitul M. P., in varsta de 38 de ani, care la controlul de frontiera s-a legitimat cu un pasaport italian. In momentul efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei era emisa o alerta, avand ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de catre autoritatile romane, persoana in cauza fiind cercetata intr-un dosar de inselaciune.

Cetateanul italian urmeaza a fi predat in cursul zilei unei echipe operative din cadrul Politiei Romane, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.’, se arata intr-un comuncat remis presei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.