Psiholog: Dependentele apar din cauza unui gol interior precum lipsa iubirii sau stima de sine
Lumea Facebook

Varsta la care femeile si barbatii ating apogeul in dragoste

Multi barbati se lauda cu experientele in materie de femei atunci cand vor sa „agate” o noua partenera. La fel de adevarat este si faptul ca alti barbati cauta contacte intime cu femeile considerate „mature”, desi pana in prezent s-a considerat ca nu exista o varsta anume la care o femeie este „coapta”.

Pana nu demult se credea ca maturitatea sexuala la barbati si femei este invers proportionala cu ritmul de dezvoltare trupeasca. Actualele studii in domeniu contrazic ideea conform careia un barbat ajunge la punctul maxim de maturitate din punct de vedere al contactului intim la varsta de 18 ani, iar femeile in jurul varstei de 30 de ani.

Realitatea stiintifica a demonstrat insa ca barbatii se bucura de apogeu abia in jurul varstei de 32 de ani in timp ce reprezentantele sexul frumos se pot considera mature sexual la varsta de 26 de ani.

Studiul sponsorizat de compania producatoare de jucarii erotice „Lovehoney” a mai aratat ca 46% din persoanele intervievate au declarat ca au parte de cel mai bun contact intim din viata lor în relatiile curente, întemeiate alaturi de cei pe care îi iubesc. În plus, subiectii au marturisit ca diferenta de varsta nu influenteaza calitatea sexului, conform „Women’s Health” si ca durata si cantitatea actelor sexuale nu are de a face cu calitatea lor.

Varsta la care femeile ating maturitatea sexuala: independenta are un cuvant de spus
„Femeile ating apogeul sexual atunci cand se simt libere, atragatoare, pline de energie si încrezatoare în puterea lor de seductie si a sex-appeal-ului pe care-l poseda“, spune Jane Greer, sexolog si autor de carti de specialitate.

In concluzie, o femeie atinge maturitatea sexuala cand se simte cu adevarat bine în pielea ei si se bucura din plin de senzatiile pe care corpul sau le experimenteaza în timpul unui act sexual.

Stiri pe aceeasi tema

SEX ORAL. Barbatii viseaza sa li se faca sex oral insa stiu ei ce femei sunt dispusa sa faca asta?

Delia Ion

MITURI DESPRE SEX. Multe dintre povestile legate de vagin sunt false

Delia Ion

SEX. Cercetatorii ne explica de ce gem femeile in timpul unui act sexual!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult