-1.5 C
România
1 decembrie 2020
Viata bate filmul

MAXIMUM – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Dans in Semifinala 1 Romanii au Talent 2016

MAXIMUM – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 – SEMIFINALA I ROMANII AU TALENT 2016. Trupa Maximum sunt concurentii pe care ii vedem in prima semifinala Romanii au Talent de vineri, 29 aprilie 2016. La preselectiile Romanii au Talent, trupa Maximum a facut show cu un dans traditional. Sa vedem ce surpriza ne rezerva trupa Maximum in prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016.

MAXIMUM – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 – SEMIFINALA I ROMANII AU TALENT 2016. Trupa Maximum este condusa de sotii Iuliana si Maxim, iar povestea trupei este emotionanta. Trupa Maximum este din Balti, Republica Moldova, iar in preselectiile Romanii au Talent a reusit sa impresioneze placut juriul si publicul.

Iuliana a inceput dansurile la varsta de 12 ani, intr-o perioada foarte grea. Repetitiile aveau loc la lumina lumanarii, cu un casetofon pe baterii. Mai tarziu, Iuliana a plecat sa studieze la un colegiu de coregrafie din Ucraina, unde l-a cunoscut pe Maxim, actualul ei sot, care pe atunci era dansator profesionist. Ulterior, s-au intors in Moldova, unde, la inceput, au predat dansuri copiilor de prin diverse sate.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 LIVE ONLINE. Prima semifinala Romanii au Talent, LIVE

Cine sunt concurentii care vor evolua in prima semifinala ROMANII AU TALENT din 29 APRILIE 2016

MAXIMUM – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016 – SEMIFINALA I ROMANII AU TALENT 2016. In 2002 au pus bazele studioului coregrafic Maximum, ce curpinde azi tineri cu varste intre 12 si 21 de ani. Contrar greutatilor pe care le au, au particpat la multe festivaluri si spectacole in Europa.

Membrii grupului se inteleg extrem de bine si doar impreuna reusesc sa aiba forta si energie.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 APRILIE 2015. Scena sfasietoare in Casa MPFM4 cu Cristiana in rol principal

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu de la MPFM4 le arata tuturor fetelor ce au avut de pierdut dupa ce el s-a cuplat cu Alya

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 REZUMAT DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih este nevoit sa accepte targul cu mafiotii pentru a scapa cu viata

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult