McDonald’s Romania va avea angajati din Sri Lanka, pe fondul crizei fortei de munca din tara

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 9, 2020 12:00

McDonald’s Romania va avea angajati din Sri Lanka, pe fondul crizei fortei de munca din tara

McDonald’s Romania va aduce angajati din Sri Lanka, pe fondul crizei fortei de munca de pe piata locala. Lantul de restaurante cu servire rapida va implementa un program pilot timp de minim doi ani in cadrul caruia, de la jumatatea lui ianuarie, va angaja 30 de lucratori din Sri Lanka.

In cadrul programului implementat in premiera, cei 30 de angajati vor veni in echipa McDonald’s Romania in a doua parte a lunii ianuarie. Pentru selectia acestora, o echipa din Romania s-a deplasat in Sri Lanka.

Angajatii straini vor lucra in trei restaurante diferite din Bucuresti, potrivit reprezentantului de resurse umane al McDonald’s Romania. 

„La jumatatea acestei luni ni se vor alatura 30 de colegi noi din Sri Lanka, intr-un program-pilot la care am lucrat intens anul trecut. Acest program este o premiera pentru McDonald’s in Romania. Astfel, ne concentram toata atentia asupra unei integrari cat mai rapide in echipa noastra, prin traininguri si programe de multiculturalitate. Pentru selectia lor, o echipa din Romania a mers in Sri Lanka. Acestia vor lucra in trei restaurante diferite din Bucuresti“, a declarat Irina Ignatescu, directoare de resurse umane.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.