-0.4 C
România
26 ianuarie 2021
Economie

MCDONALD’S a introdus si in Europa serviciul de livrare la domiciliu

McDonald’s vine cu o mare noutate pentru piata de consum europena. Celebrul lant american a decis sa ofere un plus de vitalitate vanzarilor, prin adoptarea sistemului de livrare la domiciuliu.

Totusi nu este o premiera pentru McDonald’s, cunoscut fiind faptul ca aceasta companie, devenita simbol al globalizarii mondiale si al raspandirii modelului de viata american, recurge la serviuciul livrarilor la domiciuliu, pe pietele din Asia si Orientul Mijlociu.

Primul oras european care beneficiaza de serviciul McDelivery este orasul Limasol (Cipru), cel de-al doilea mare oras al tarii.

Potrivit conducerii filialei locale a McDonald’s, unul dintre restaurantele din Limasol ofera deja acest serviciu inca din ianuarie. In aprilie, sistemul va fi extins la toate restaurantele din oras si mai apoi in Nicosia, capitala tarii.

„Obiectivul nostru este să oferim servicii de livrare in 14 dintre cele 18 restaurante din tara pana la sfarsitul anului” a declarat Elena Menelaou, directorul de marketing al McDonald’s Cipru, care a mai precizat ca, odata acest scop atins, toata insula va putea fi acoperita.

McDonald’s are 67 de restaurante in Romania, dintre care jumatate sunt drive-through.

Stiri pe aceeasi tema

Arabii de la Qatar National Bank au cumparat Finansbank

Cristiana Petrariu Bota

SALARII PROFESORI. Noua Lege a salarizarii, aplicabila de la 1 iulie 2017, prevede salarii majorate substantial pentru profesorii din scoli si licee, profesorii universitari si invatatori

Ioana Badulescu

Impozit pe pariurile online, prevede noul Cod Fiscal

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult