10.5 C
România
26 octombrie 2020
Economie

MCDONALD’S a introdus si in Europa serviciul de livrare la domiciliu

McDonald’s vine cu o mare noutate pentru piata de consum europena. Celebrul lant american a decis sa ofere un plus de vitalitate vanzarilor, prin adoptarea sistemului de livrare la domiciuliu.

Totusi nu este o premiera pentru McDonald’s, cunoscut fiind faptul ca aceasta companie, devenita simbol al globalizarii mondiale si al raspandirii modelului de viata american, recurge la serviuciul livrarilor la domiciuliu, pe pietele din Asia si Orientul Mijlociu.

Primul oras european care beneficiaza de serviciul McDelivery este orasul Limasol (Cipru), cel de-al doilea mare oras al tarii.

Potrivit conducerii filialei locale a McDonald’s, unul dintre restaurantele din Limasol ofera deja acest serviciu inca din ianuarie. In aprilie, sistemul va fi extins la toate restaurantele din oras si mai apoi in Nicosia, capitala tarii.

„Obiectivul nostru este să oferim servicii de livrare in 14 dintre cele 18 restaurante din tara pana la sfarsitul anului” a declarat Elena Menelaou, directorul de marketing al McDonald’s Cipru, care a mai precizat ca, odata acest scop atins, toata insula va putea fi acoperita.

McDonald’s are 67 de restaurante in Romania, dintre care jumatate sunt drive-through.

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a aprobat prorogarea pana in august 2017 a intrarii in vigoare a Legii 151/2015 privind insolventa persoanelor fizice

Cristiana Petrariu Bota

Registrul Comertului: Numarul firmelor dizolvate a crescut in primele sase luni ale acestui an cu 46%

Ioana Badulescu

Ce spune Mugur Isarescu despre majorarea salariilor in anul electoral 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult