Economie

MCDONALD’S a introdus si in Europa serviciul de livrare la domiciliu

McDonald’s vine cu o mare noutate pentru piata de consum europena. Celebrul lant american a decis sa ofere un plus de vitalitate vanzarilor, prin adoptarea sistemului de livrare la domiciuliu.

Totusi nu este o premiera pentru McDonald’s, cunoscut fiind faptul ca aceasta companie, devenita simbol al globalizarii mondiale si al raspandirii modelului de viata american, recurge la serviuciul livrarilor la domiciuliu, pe pietele din Asia si Orientul Mijlociu.

Primul oras european care beneficiaza de serviciul McDelivery este orasul Limasol (Cipru), cel de-al doilea mare oras al tarii.

Potrivit conducerii filialei locale a McDonald’s, unul dintre restaurantele din Limasol ofera deja acest serviciu inca din ianuarie. In aprilie, sistemul va fi extins la toate restaurantele din oras si mai apoi in Nicosia, capitala tarii.

„Obiectivul nostru este să oferim servicii de livrare in 14 dintre cele 18 restaurante din tara pana la sfarsitul anului” a declarat Elena Menelaou, directorul de marketing al McDonald’s Cipru, care a mai precizat ca, odata acest scop atins, toata insula va putea fi acoperita.

McDonald’s are 67 de restaurante in Romania, dintre care jumatate sunt drive-through.

Stiri pe aceeasi tema

Legea salarizarii aduce remaniere in Guvern. Ministrul Muncii a gestionat prost Legea salarizarii

Cristiana Petrariu Bota

Avertisment BNR: Introducerea unei taxe pe active va avea un efect aproape devastator asupra sistemului bancar romanesc

Cristiana Petrariu Bota

SALARIZARE 2016. Proiectul Ordonantei privind salarizarea bugetarilor, in vigoare de la 1 august 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult