NOUA LEGE A SALARIZARII: Ce va asigura noua lege a salarizarii pentru profesori, medici, militari si functionari
Social

Medic cu grad de colonel de la Spitalul Militar din Bucuresti, prins in flagrant cand lua mita de la sotul unei paciente

Un medic cu grad de colonel de la Spitalul Militar din Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la sotul unei paciente. Procurorii militari din cadrul DNA au inceput urmarirea penala fata de Radu Viorel Vracioiu, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucuresti.

Doctorul a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la sotul unei paciente. Acesta, care este cadru militar activ cu gradul de colonel, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Medicul este acuzat de luare de mita.

„In data de 29 noiembrie 2018, inculpatul Vracioiu Radu Viorel, in calitatea mentionata mai sus, a primit de la o persoana (martor in cauza) suma de 500 lei, in legatura cu efectuarea unei interventii chirurgicale asupra unei paciente (sotia martorului), ocazie cu care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante. Anterior, in data de 27 noiembrie 2018, inainte de efectuarea operatiei, medicul i-a reprosat pacientei faptul ca este prea mica suma de 200 lei pe care aceasta intentiona sa i-o inmaneze, spunandu-i ca pentru aceasta suma de bani nici nu ar fi urcat din cabinet pana la sala de operatii”, precizeaza procurorii DNA intr-un comunicat de presa.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, medicul are unele obligatii si restrictii. El nu are voie sa isi mai exercite profesia, nu are voie sa paraseasca tara si trebuie sa se prezinte la sediul DNA ori de cate ori este chemat.

Articole asemănătoare

Casa traditionala care te va convinge ca nimic nu se compara cu viata la tara. FOTO

Lucy Ionesco

9,5 milioane de dolari, record mondial înregistrat la vânzarea unui timbru !

Teodora Badescu

Tezele vor fi inlocuite cu evaluarea sumativa, a anuntat ministrul Monica Anisie

Lucy Ionesco