Social

Medic de la Spitalul Marie Curie, agresat de tatal unui copil in timp ce le comunica diagnosticul

Un medic pediatru de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti a fost agresat in cabinetul sau de parintii un copil, care s-au aratat nemultumiti de diagnostic. Potrivit televiziunilor de stiri, incidentul a avut loc marti chiar in cabinetul doctorului si a fost nevoie de interventia politistilor.

Dr. Mihaela Balgradean, sefa Clinicii Pediatie a Spitalului Marie Curie, a explicat ca un medic pediatru specializat in afectiuni respiratorii, cu o vechime de 33 de ani in spital, a fost luat la palme de tatal unui copil care era internat de 24 de ore.

Medicul a fost agresat in cabinetul sau, in timp ce le comunica parintilor copilului ca acesta are o afectiune respiratorie usoara si nu se mai impune spitalizarea sa. In urma incidentului, medicul a suferit o hemoragie intraoculara.

„Nu era vorba de un copil cu o patologie severa. Parintii s-au aratat profund nemultumiti de ingrijirile si de raspunsurile pe care medicul le-a dat. Dupa cateva cuvinte injurioase, l-au atacat cu perechi de palme, care au cauzat sangerarea unui ochi al medicului. Nu le-a convenit diagnosticul de boala respiratorie nu foarte grava. Ei erau convinsi ca era ceva mult mai grav. Copilul era internat de 24 de ore, timp in care colegii specialisti au putut sa puna un diagnostic”, a declarat medicul Mihaela Balgradean, purtatorul de cuvant al spitalului, la Digi 24.

Articole asemănătoare

Bilantul Colectiv a ajuns la 61 de morti. Ioana Panculescu a murit intr-o clinica din Germania

Lucy Ionesco

TVR, executata silit de 700 de angajati intr-un proces colectiv. Televiziunea Romana ar urma sa plateasca salariile retroactiv

Lucy Ionesco

Infertilitatea este subtratata in Romania! Semnal de alarma tras de dr. Radu Vladareanu, presedintele Asociatiei de Reproducere Umana Asistata

Ioana Badulescu