Medicii de la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj le multumeste celor care i-au ajutat cu donatii si precizeaza ca institutul nu mai are datorii
Social

Medicii de la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj le multumeste celor care i-au ajutat cu donatii si precizeaza ca Institutul nu mai are datorii

Medicii de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca au tinut sa mulţumeasca, într-o postare pe Facebook, tuturor celor care i-au ajutat cu donații și precizează că în momentul de față institutul nu mai acumulează datorii.

În luna septembrie, Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj avea datorii de aproape un milion de lei. Toate conturile institutului, inclusiv cele destinate salariilor, au fost, atunci, blocate.

„Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca vă mulţumeste pentru sprijinul acordat pentru a depăşi această perioadă dificilă. Atât donaţiile cât şi mesajele de susţinere din partea dumneavoastră, în ultimele luni, înseamnă foarte mult pentru noi.

La ora actuală, Institutul a ajuns în situaţia în care poate menţine activitatea medicală în condiţii de siguranţă şi totodată nu mai acumulează datorii, ceea ce menţine perspectiva Salvării Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Ne propunem ca pe viitor să încercăm să oferim pacienţilor atât condiţii hoteliere mai bune cât şi metode minim-invazive de tratament pentru patologia urologică.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Colectivul vă urează Crăciun Fericit, Un An Nou plin de bucurii, realizări şi multă multă sănătate!“, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

Joi, profesorul Mihai Lucan şi fiul său au fost reţinuţi de procurorii DIICOT pentru delapidare şi constituire de grup infracţional organizat. În acelaşi dosar, au ajuns după gratii şi doi foşti angajaţi ai Institutului de urologie şi transplant din Cluj.

Fostul manager al institutului de de Urologie şi transplant din Cluj este suspectat că ar fi constituit un grup infracţional care a fraudat Institul de Urologie şi Transplant din Cluj cu peste un million de euro.

Foştii subalterni ai lui Mihai Lucan susţin că el a instaurat o dictatură şi că se folosea de spitalul public ca să îşi dezvolte propria afacere. Iar complici se pare că i-au fost chiar unii dintre angajaţii spitalului care au dat deja explicaţii în fata procurorilor. Miercuri noapte, la Cluj au fost audiaţi personalul spitalului de la infirmiere, asistente şi medici.

Stiri pe aceeasi tema

Aproximativ 50 de trenuri vor fi anulate de CFR Calatori de la 1 martie

Ioana Badulescu

Cristiana Pirsoi, medic de familie in Craiova, s-a stins din viata in urma infectiei cu coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Studiu: Romania, tara cu cei mai multi cetateni care muncesc intr-un stat european. Exodul de creiere lasa urme adanci pe plan economic si social

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult