12.2 C
România
6 octombrie 2022
Social

Medicul chirurg Sorin Oprescu opereaza la etajul 6 al Spitalului Universitar din Bucuresti

Medicul chirurg Sorin Oprescu si-a reluat activitatea la spital. Fostul primar general opereaza in Sectia de Chirurgie de la etajul 6 al Spitalului Universitar din Bucuresti, transmit agentiile de presa, citand surse medicale. 

„S-a intors. Este echipat. Lucreaza la aceeasi sectie de la etajul 6, unde isi desfasura activitatea si inainte”, au precizat sursele citate.

In perioada in care se va afla sub control judiciar, Sorin Oprescu are voie sa mearga doar la Spitalul Universitar de Urgenta sau la alte unitati medicale din Bucureşti, la magazine alimentare si la farmacii de pe raza sectorului 1.

Totodata, Oprescu nu are voie sa se apropie de ceilalti inculpati sau martori din dosar, sa nu exercite functia de primar si sa participe la manifestari sportive sau culturale ori la alte adunari publice.

Saptamana trecuta, Curtea de Apel Bucuresti i-a admis lui Sorin Oprescu o cerere de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.

Pe timpul cat se afla sub control judiciar, Oprescu are mai multe obligatii, printre care: sa nu depaseasca limita teritoriala a municipiului Bucuresti; sa se deplaseze doar la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, magazine alimentare si farmacii de pe raza sectorului 1 sau unitati spitalicesti din Bucuresti; sa nu se apropie de ceilalti inculpati sau martori din dosar; sa nu exercite functia de primar; sa nu participe la manifestari sportive sau culturale ori la alte adunari publice.

Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis in judecata alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa – director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, Mircea Octavian Constantinescu – directorul Directiei Economice din Primaria Generala a Capitalei, Florin Supeala – director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti, Claudiu Bengalici – administrator al unei societati comerciale, Cristian Stanca (fostul sau sofer), Ruxandra Avasiloae – director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti

Related posts

Medicul Mihai Lucan, surprins intr-un avion pe ruta Bucuresti – Cluj citind o carte despre criminali acuzati pe nedrept

Ioana Badulescu

EXTRAGERE LOTO 6 APRILIE 2014. Fara mari castigatori la 6 din 49, Joker si 5 din 40

Bogdan

Principele Nicolae, acuzat de tentativa de violare a resedintei Regelui Mihai din Elvetia

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult