11.1 C
România
26 februarie 2021
Politica

Medicul Paul-Jurgen Porr, presupusul fin al presedintelui Iohannis, a fost reales in fruntea FDGR

Medicul Paul-Jurgen Porr, presupusul fin al presedintelui Klaus Iohannis, a fost reales, vineri, in fruntea Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR). Surse citate de Antena 3 sustin ca Paul-Jurgen Porr este finul de cununie al familiei Iohannis.

Paul-Jurgen Porr a primit voturile tuturor celor 26 de delegaţi la Adunarea Reprezentanţilor. Conform statutului FDGR, mandatul preşedintelui este de patru ani. Porr este membru al FDGR din 1990 si a fost candidatul nominalizat de Consiliul de Conducere al FDGR.

Adunarea Reprezentanţilor s-a întrunit la Sibiu în prima şedinţă ordinară din acest an, unde au fost prezenţi reprezentanţi din toate cele cinci organizaţii regionale, ale fundaţiilor FDGR şi a organizaţiei de tineret, cât şi preşedintele de onoare, dr. Paul Philippi, deputatul Ovidiu Ganţ, Christiane Cosmatu – subsecretar de stat în Departamentul pentru relaţii interetnice şi primarul Sibiului, Astrid Fodor.

Paul Porr este finul de cununie al presedintelui Klaus Iohannis, fiind, impreuna cu sotia, unii dintre cei mai apropiati prieteni ai cuplului prezidential.

 

Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Justitiei: Nu avem niciun temei juridic sa retragem solicitarea de extradare emisa pe numele lui Sebastian Ghita

Ioana Badulescu

George Soros a finantat organizatii care lucreaza cu PSD, dezvaluie Dacian Ciolos

Delia Ion

Senatorii i-au ridicat imunitatea lui Dan Sova, care poate fi arestat. Sova a plecat in lacrimi din Senat

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult