Ordonanta privind accesul neingradit la terapii pentru pacientii cu afectiuni grave, aprobata in sedinta de Guvern
Comunicate

MedLife a preluat pachetul majoritar la Spitalul Humanitas din Cluj

MedLife a anunțat preluarea pachetului majoritar de 55% la Spitalul privat Humanitas din Cluj. Acesta oferă o gamă de servicii medicale constând în tratamente chirurgicale, dar și specialități medicale acordate în regim ambulatoriu, se arată într-un comunicat de presă. 

MedLife este primul operator medical din Cluj care pune la dispoziţie soluţii de ambulator, imagistică şi laborator. Odată cu tranzacţia de 55% a spitalul Humanitas din Cluj, aceştia au devenit primul operator naţional care deţine o unitate spitalicească în Cluj.

„Intenţionăm ca alături de partenerii noştri să dezvoltăm substanţial spitalul în perioada imediat următoare şi să devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din oraşul Cluj”, a declarat preşedintele MedLife.

Pentru Humanitas, cooptarea cu MedLife reprezintă o rampă de dezvoltare a ambulatorului integrat şi o ocazie de extindere a secţiei clinice de spitalizare continuă.

Spitalul Humanitas a fost deschis la sfârşitul anului 2016, fiind cel mai nou spital privat din Cluj-Napoca. Unitatea medicală oferă servicii de chirurgie endocrină, oncologică şi reconstructivă şi plastică.

Această achiziţie este a 16-a pentru grupul MedLife, fiind şi ultima anunţată. MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Acesta a deschis şi a achiziţionat din anul 2009, 83 de unităţi medicale.

Vezi si: Serviciile medicale din Marea Britanie s-au inrautatit in ultimii ani, acuza Partidul Laburist

Dosarul electronic de sanatate, obligatoriu de o saptamana. Cat de securizat este sistemul DES?

Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Lions Clubs International, Naresh Aggarwal, se intalneste cu liderii Districtului Lions 124 Romania

Ioana Badulescu

Proiecte de modificare Codul Penal, Codul de Procedura Penala si gratierea unor pedepse – Punct de vedere al DNA

Delia Ion

Practicantii Falun Gong din Romania comemoreaza la Ambasada Chinei 19 ani de la „apelul de la Zhongnanhai”

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult