Meghan Markle este insarcinata cu primul copil, a anuntat familia regala din Marea Britanie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 15, 2018 19:34

Meghan Markle este insarcinata cu primul copil, a anuntat familia regala din Marea Britanie

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este însărcinată cu primul copil. Vestea cea mare a fost dată chiar în prima zi a Turneului Regal, fiind confirmată în această dimineață printr-un comunicat oficial emis de Palatul Kensington. Ea și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai. Ducesa de Sussex va naste în primăvara anului viitor. 

Vestea a fost dată de Palatul Kensington, după ce Meghan și Harry au aterizat pe aeroportul din Sydney, în Australia, pentru a avea o zi de odihnă, înainte de a da startului unui turneu de 16 zile în Australia și Pacificul de Sud.

BBC precizează că Ducesa de Sussex va naste în primăvara anului viitor.

„Altețile Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, au plăcerea de a vă anunța că Ducesa de Sussex așteaptă venirea pe lume a primul său copil, în primăvara anului 2019. Cei doi apreciază susținerea pe care au primit-o de oamenii din jurul lumii de la nunta lor, în luna mai, și sunt încântați să împărtășească această veste bună cu publicul” – este anunțul publicat pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au ajuns la Sydney luni, în debutul unui sejur de 16 zile în Pacific. Vizită oficială este desfasurata de Casa Regală britanica în Australia, Fiji și Noua Zeelendă. Aceasta este, totodată, și prima lor călătorie oficială în afara Marii Britanii.

Călătoria reprezintă primul turneu internațional de la nunta lor din luna mai, exceptând o vizită de două zile în Irlanda.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.