MERYEM EPISODUL 15 DIN 26 IULIE 2018
Viata bate filmul

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018. Oktay este prins de Yurdal si de oamenii lui chiar cand procurorul venise chiar in vial lui pentru a-i sparge seiful in care erau dovezi importante impotriva lui. In acest timp, Gulumser facea o noua incercare de a ajunge din nou la inima lui Meryem, inca dezamagita pentru ca femeia in care avusese atata incredere ii inselase asteptarile.

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018. Cuvintele lui Gulumser au impactul scontat caci, desi nu reactioneaza direct, incepe sa lacrimeze. Gulumser iese afara unde era asteptata de Savas si de Guclu. Selma o urmeaza, o imbratiseaza si ii multumeste pentru tot ce a facut pentru ea si Meryem.

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018. Meryem se apropie si ea de Gulumser si pare si ea pe punctul de a o imbratisa pe aceasta insa se aude vocea lui Mahmut care se apropia cu pistolul indreptat spre ei. Striga la Savas si il ameninta ca pana aici i-a fost. Pare a se tine de cuvant caci apasa de doua ori pe tragaci spre disperarea lui Meryem.

Savas era insa nevatamat insa, in schimb, cea atinsa de gloantele trase de Mahmut fusese Gulumser caci aceasta sarise in fata lui Savas pentru a-l salva. Guclu apuca sa-l loveasca pe Mahmut pentru ca acesta sa nu-si mai foloseasca arma.

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018. In timp ce Guclu, Savas si Selma erau deja in preajma lui Gulumser, Mahmut incerca sa se retraga avand-o pe Meryem ostatica. Apar politistii si acestia profita de faptul ca Meryem se smulsese din mainile lui Mahmut. Are loc un mic schimb de focuri insa Mahmut reuseste sa scape si fuge.

Guclu si Savas o urca in graba pe Gulumser in masina si pleaca impreuna cu Meryem spre spital. Gulumser este preluata imediat de cadrele medicale de la Urgenta. Primele momente sunt capitale pentru salvarea femeii ranite. Savas incearca sa-l imbarbateze pe Guclu in timp ce Meryem o anunta telefonic pe Burcu de evolutia evenimentelor.

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018.  O asistenta iese din sala de operatii si ofera primele vesti despe situatia lui Gulumser. Anunta ca desi, pentru moment, femeia a supravietuit atacului armat, situatia ei este critica si urmatoarele ore urmau sa fie decisive pentru salvarea ei. Savas si Meryem incearca sa fie de ajutor cadrelor medicale si merg sa doneze sange pentru Gulumser. Selma ajunge si ea la spital, Guclu ii raspunde la telefon lui Burcu si discuta despre situatia mamei lui.

Ranit, Mahmut ajunge la cabanuta in care se inatlnis cu Oktay. Procurorul ii da o corectie fizica pentru ca daduse gres in misiunea pe care i-o daduse. Erdal ii da ideea de a-l impusca pentru a scapa de orice problema inutila insa, cand intra din nou in casuta, Oktay vede ca Mahmut fugise pe geam.

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018.  Yurdal merge si el la spital pentru a juca rolul celui grijuliu de soarta mamei lui Guclu insa ceilalti prezenti acolo erau reticenti in privinta adevaratelor lui intentii. Oktay crede ca era momentul sa traga si el o tura la spital insa doar se infurie cand vede ca Savas era fara nicio problema desi, la acea ora, el trebuia sa fie deja ucis de Mahmut.

Derin nu ezita sa se prezinte si ea la spital ca apropiata a familiei desi intentiile ei trezeau si ele suspiciuni. Discuta putin si cu Oktay insa dialogul dintre ei este oprit de venirea lui Guclu care ii trage un cap in gura lui  Oktay. Intervine Savas care reuseste sa-l tina departe pe fratele sau de procuror.

Burcu si oamenii ei gasesc cabanuta din padure in care Mahmut se intalnise cu Oktay si incepe sa culeaga probe si informatii de acolo. Indiciile o pun pe urma lui Mahmut. Il incercuieste intr-o farmacie insa Mahmut reuseste sa scape si cu aceasta ocazie.

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018. Doctorul iese si el din sala de operatii si le spune celor apropiati lui Gulumser ca aceasta are nevoie imediata de un transplant. Cum testele demonstrasera ca singura compatibila cu Gulumser era Meryem, frumoasa bruneta nu ezita sa se ofere ca donator.

Meryem este dusa in sala de operatie, lasandu-l pe Savas cu ochii in lacrimi si cu un medalion in mana. In acelasi timp este dusa in sala de interventii chirurgicale si Gulumser.

Oktay incearca sa mai faca o reglare de conturi intr-un depozit parasit, insa lucrurile iau o intarsatura neasteptata.

La spital, lucrurile se precipita. Savas vede o asistenta cum iese in fuga din sala de operatie si devine nelinistit, desi nu vrea sa para.

 

Related posts

X FACTOR, 23 NOIEMBRIE 2016. LIVE. Stefan Banica, Carla’s Dreams si concurentii, emotii in Bootcamp

Delia Ion

PASTE 2016. Elevii si angajatii au zi libera de Pastele Catolic, pe 28 martie 2016

Lucy Ionesco

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 6 REZUMAT, 11 IANUARIE 2016. Ilyas si Nuran ajung la sectia de politia pentru a da declaratie in privinta disparitiei lui Yusuf

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult