MERYEM, un nou serial turcesc la Kanal D. Povestea frumoasei Meryem (Ayca Aysin Turan), femeia care isi asuma o crima in numele iubirii
Viata bate filmul

MERYEM, un nou serial turcesc la Kanal D. Povestea frumoasei Meryem (Ayca Aysin Turan), femeia care isi asuma o crima in numele iubirii

MERYEM este un nou serial turcesc care va fi difuzat in curand de postul Kanal D. Serialul turcesc „Meryem“ are o distribuţie formată din tineri actori de success si ne prezinta o poveste impresionanta a trei personaje: Meryem (Ayca Aysin Turan) – femeia care isi asuma o crima in numele iubitului, Oktay – un procuror care ar face orice pentru cariera si putere si Savas – un tanar inversunat de dorinta de razbunare dupa ce ramane fara iubita. 

MERYEM – EPISOADELE DIN NOUL SERIAL TURCESC IN CURAND LA KANAL D. Kanal D anunţă difuzarea unui nou serial turcesc. Producţia spune povestea de viaţă a trei personaje: Meryem – femeia care îşi asumă o crimă în numele bărbatului iubit, Oktay – un procuror care ar face orice pentru carieră şi putere, şi Savas – tânărul înverşunat de dorinţa de răzbunare după ce îşi pierde iubita. Un teribil accident, într-o noapte furtunoasă, schimbă radical vieţile celor trei personaje.

Vezi aici episoadele serialului „Dragoste si ura

MERYEM – EPISOADELE DIN NOUL SERIAL TURCESC IN CURAND LA KANAL D. Omul legii, Oktay, vrea cu orice preţ o mai mare putere asupra celor din jur, Savas doreşte să se facă dreptate. Meryem poartă povara păcatelor celor doi bărbaţi, până în momentul în care dragostea adevărată îşi face loc în viaţă lor. Dincolo de scenariul alert şi intriga puternică, producţia beneficiază şi de o distribuiţie cu tineri actori foarte talentaţi. În rolul frumoasei Meryem o cunoaştem pe Ayca Aysin Turan, o tânăra actriţa care a devenit foarte iubită după rolul jucat în serialul „Karagul/Trandafirul Negru“.

MERYEM – EPISOADELE DIN NOUL SERIAL TURCESC IN CURAND LA KANAL D. Cemal Toktas, cel care îl interpretează pe Oktay, a devenit foarte popular în Turcia după interpretarea din lungmetrajul „Gunesi Gordum“, partitura actoricească în urma căreia a câştigat numeroase premii pentru Cel mai bun actor în rol secundar. De asemenea, în 2010, la Festivalul de Film de la Ankara, acesta şi-a adjudecat premiul pentru Cel mai promiţător tânăr actor, cu rolul din „Kara Kopekler Havlarken“ („Black Dogs Barking“).

Cemal este şi un foarte apreciat actor de teatru. Savas Sargun este interpretat de Furkan Andic, un actor care a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, începându-şi carieră în televiziune prin apariţii într-o serie de reclame, pentru că apoi să facă pasul către seriale.

Imagini pentru meryem bolum

Imagine similară

Imagine similară

 

Articole asemănătoare

DILA EPISODUL 52, 13 IULIE 2015. Dila negociaza cu Suat un acord financiar al despartirii

Delia Ion

FATMAGUL EPISODUL 38 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Kerim recunoaste violarea lui Fatmagul in fata politistilor

Delia Ion

PROGRAM SUPERBET 1 MAI 2018. PROGRAM SUPERBET 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2018

Delia Ion