Mesaj de Paste de la Victor Ponta: Urez tuturor romanilor sarbatori pascale pline de bucurie
Politica

Mesaj de Paste de la Victor Ponta: Urez tuturor romanilor sarbatori pascale pline de bucurie

Premierul Victor Ponta a tinut sa transmita duminica, in prima zi de Paste, un mesaj pentru toti romanii. Ponta le-a urat romanilor din tara si din strainatate sarbatori pascale pline de bucurie si pace, amintind ca Invierea Domnului este un moment al sperantei si bucuriei. Va prezentam mai jos mesajul transmis de Victor Ponta de Paste.

Învierea Domnului este un moment al speranței și bucuriei. În această perioadă, credinţa ne aduce împreună în familie și în comunitate. Este un moment în care se cuvine să evocăm, cu recunoștință, rolul important al creștinilor și al Bisericilor în construirea binelui comun, a unei societăți solidare, europene, ancorate în tradiție și, în același timp, mereu deschise la provocările prezentului.

A devenit deja o tradiție în ultimii ani ca, în România, să fie adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim. Bucurându-ne și în acest an de acest dar, gândurile noastre se îndreaptă în mod firesc, cu îngrijorare, spre soarta creștinilor din Orient, din Africa și din lume, persecutați pentru credința lor.

Urez tuturor românilor, din țară și din afara granițelor României, sărbători pascale pline de bucurie, de pace și lumină alături de cei dragi! Hristos a Înviat!”.

Stiri pe aceeasi tema

PNL nu il retrage pe Marian Munteanu si le cere contestatarilor sa-si sustina acuzatiile cu dovezi

Cristiana Petrariu Bota

Vom avea parte de o noua remaniere guvenamentala. Coalitia renunta la cel putin trei ministri

Delia Ion

Decizia in cazul lui Gabriel Oprea, pe masa parlamentarilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult