Mesaj proiectat pe Palatul Parlamentului: „Liviule, valiza, Liviule!”. In cladire, Dragnea discuta cu o parte din liderii judeteni PSD pe tema ordinii de zi a CeX

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 5, 2018 00:36

Mesaj proiectat pe Palatul Parlamentului: „Liviule, valiza, Liviule!”. In cladire, Dragnea discuta cu o parte din liderii judeteni PSD pe tema ordinii de zi a CeX

Un mesaj impotriva lui Liviu Dragnea a fost proiectat cu laser, duminica seara, pe cladirea Palatului Parlamentului, de catre membrii asociatiei „Evolutie in institutie”, chiar in timp ce liderul PSD, Liviu Dragnea, se afla in cladire. Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat in contextul aparitiei unei valize cu documente Tel Drum.

Membrii Asociatiei „Evolutie in institutie” au proiectat, duminica seara, pe cladirea Palatului Parlamentului, un mesaj impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat dupa ce Rise Project a intrat in posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a gasit la perchezitiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un satean din Teleorman. In hard-ul din valiza se afla schita casei lui Dragnea si mailuri trimise de fiul sau.

Citeste si: TELEORMANLEAKS. O valiza cu documente din interiorul Tel Drum, gasita pe un camp din Teleorman

De asemenea, la momentul la care mesajul a fost proiectat, Liviu Dragnea discuta la Parlament, cu o parte din liderii judeteni PSD, pe tema ordinii de zi a Comitetului Executiv National de luni, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Potrivit surselor citate, presedintele PSD Liviu Dragnea a solicitat o „sedinta pregatitoare” in format restrans, cu o parte din liderii judeteni PSD.

Sursa foto: Facebook

Image may contain: night and outdoor

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.