MESAJE DE CRACIUN 2015. Mesaje pentru familie, prieteni si colegi de Craciun
Citate-Bancuri

MESAJE DE CRACIUN 2015. Mesaje pentru familie, prieteni si colegi de Craciun

MESAJE DE CRACIUN 2015. HotWeek.ro va prezinta mai jos cele mai frumoase mesaje pe care sa le transmiti rudelor, prietenilor si colegilor de Craciun. Daca pe vremuri, nu era Craciun fara felicitari transmise celor dragi din toate colturile tarii, acum aceasta traditie frumoasa s-a pierdut si a fost inlocuita cu mesajele trimise pe telefon sau prin intermediul retelelor de socializare. Chiar si asa, mesajele de Craciun de la prieteni si rude ne fac mai fericiti.

Va prezentam mai jos cele mai frumoase mesaje de Craciun.

MESAJE DE CRACIUN 2015. ”Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, peste tot e bucurie si Craciunul iarasi vine. Sarbatori fericite!”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”.

Citeste si: PROGRAM RATB DE CRACIUN. Program tramvaie, autobuze in Bucuresti pe 25, 26, 27 decembrie 2015

”Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!”.

MESAJE DE CRACIUN 2015. ”E sarbatoare! Bucura-te de pace, lumina si caldura alaturi de cei dragi tie. Daruieste din toata inima si deschide-ti sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

”Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin”.

PROGRAM METROU CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. Program Metrorex pe 24, 25 si 26 decembrie 2015

MESAJE DE CRACIUN 2015. „Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. CRĂCIUN FERICIT!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

MESAJE DE CRACIUN 2015. „De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE!”

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

”L-am vazut urcand pe cos cu tupeul lui de mos, bani, noroc si sanatate le avea in cos pe toate……Craciun fericit !”

Articole asemănătoare

Citate despre FERICIRE

Delia Ion

Legenda lui Mos Nicolae, spiritul care intruchipeaza bunatatea, credinta si generozitatea

Lucy Ionesco

BANCURI cu rusi: Stalin in sedinta si Aliosa in armata

Lucy Ionesco