MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri pe care sa le trimiti de Florii celor dragi
Lifestyle

MESAJE DE FLORII 2015. Cele mai frumoase mesaje si SMS-uri pe care sa le trimiti de Florii celor dragi

MESAJE DE FLORII 2015. Floriile sau Duminica Floriilor sunt sarbatorite de crestinii ortodocsi cu o saptamana inainte de paste. Anul acesta, Floriile sunt sarbatorite pe 5 aprilie. Romanii obisnuiesc sa trimita mesaje de Florii celor dragi, care poarta nume de flori. Cele mai cunoscute nume de flori sunt Florina, Florin, Violeta, Viorel, Camelia sau Delia. HotWeek.ro va propune mai jos cateva mesaje pe care sa le trimiti celor dragi de Florii. De precizat ca in 2015 Pastele Ortodox cade in data de 12 aprilie 2015, iar Pastele Catolic cade in data de 5 aprilie 2015.

MESAJE DE FLORII 2015. Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La multi ani!

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Iti recomandam si: Cum va fi VREMEA de PASTE 2015 si de 1 MAI 2015

MESAJE DE FLORII: Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiască!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

Vezi si: 13 aprilie 2015 poate fi o zi cu noroc pentru romani

MESAJE DE FLORII 2015. Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara,/ Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia,/ In numele ei si a tot ce-i frumos,/ Eu iti doresc fericirea!

MESAJE DE FLORII 2015. Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

HotWeek.ro iti recomanda si: Vacanta de Paste, in familie, la Dubai sau la Ierusalim?

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

MESAJE DE FLORII 2015. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulţi ani! Pentru că eşti o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulţi ani” unei alte flori!

Cum se stabileste Pastele

Regula folosita pentru stabilirea zilei de Paste fiind prima duminica de dupa prima luna plina care cade dupa echinoctiul de primavara. Echinoctiul de primavara este intotdeauna in ziua de 21 martie. Atata doar ca Biserica Ortodoxa considera ziua de 21 martie conform calendarului iulian, in timp ce Biserica Catolica considera ziua de 21 martie conform calendarului gregorian, intre aceste doua calendare fiind o diferenta de 13 zile (astfel, ziua de 21 martie in calendarul gregorian este de fapt doar ziua de 8 martie in calendarul iulian, echinoctiul de primavara in viziunea Bisericii Ortodoxe petrecandu-se deci la 13 zile mai tarziu decat in cea a Bisericii Catolice).

Asteptarea unei luni pline pentru a vedea care este urmatoarea duminica dupa acest eveniment astronomic face ca in unii ani diferenta intre cele doua sarbatori care au totusi aceeasi semnificatie sa fie importanta.

[ot-caption title=”Florii” url=”https://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/04/mesaje-de-florii1.jpg”]

Articole asemănătoare

Ultimul episod SULEYMAN MAGNIFICUL, DIFUZAT JOI DE KANAL D. YAMAN, noul serial turcesc in locul lui SULEYMAN

Lucy Ionesco

CEAPA, cel mai eficient tratament impotriva caderii parului

Lucy Ionesco

Groove ON lanseaza campania de strangere de fonduri pentru Muzeul Viu de la Tecsesti

Lucy Ionesco