Filme

Mesaje emotionante dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata, in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 87 de ani, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi, unde fusese adusa in urma cu cateva zile de la Piatra Neamt. Actori si oameni de televiziune s-au alaturat publicului care a iubit-o cu mesaje de omagiu in memoria sa. 

Actrita Monica Davidescu: „Draga era doar bucurie!”
„Drum lin printre stele, Draga Olteanu Matei! Noi, cei care te-am cunoscut si care am avut sansa de a-ti fi alaturi in scena, iti vom duce dorul. Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante familiei si prietenilor! La ultima intalnire, cu un an in urma, Draga era doar bucurie. Cu multi ani in urma, in scena, in „Crima pentru pamant”, am invatat de la dansa puterea privirii fara cuvinte”.

Poti citi si: Actrita Draga Olteanu Matei a murit azi-noapte la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi

Mircea Radu: „Draga Olteanu-Matei era sobra, desteapta si realist”
„Dincolo de talent, Draga Olteanu-Matei era sobra, dura, desteapta si realista. Cu ani in urma, alaturi de Simona Gherghe, am prezentat o Gala – Geniali – in care o omagiam. Chiar in fata scenei, asezat pe un scaun din primul rand, era sotul, domnul doctor Matei catre care Draga tot tragea cu privirea. Stiam ca sunt casatoriti de zeci de ani si am intrebat-o daca exista un secret al longevitatii. Mi-a raspuns „Nu, dragul meu, exista numai oameni destepti sau tampiti”, a scris prezentatorul.

Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei
„Draga de Draga. Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare draga mi-a fost. Bunul Dumnezeu sa o primeasca in Imparatia Sa”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Horia Brenciu si-a luat adio de la Draga Olteanu Matei
„Drum bun, Draga. Dumnezeu sa te odihneasca.”

Articole asemănătoare

Actrita Florina Cercel a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat Teatrul National Bucuresti

Ioana Badulescu

YAMAN EPISODUL 18 REZUMAT, 12 FEBRUARIE 2015. Mithat moare accidental dupa o cearta cu sotia lui

Delia Ion

YAMAN EPISODUL 21 REZUMAT, 20 FEBRUARIE 2015. Yaman are in continuare o viata plina de complicatii

Delia Ion