Viata bate filmul

MESAJE PASTE 2016. Mesaje, urari, SMS-uri si felicitari de PASTE. HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT!

MESAJE PASTE 2016. MESAJE, URARI, SMS-URI SI FELICITARI DE PASTE. Duminica, 1 mai 2016, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Pastele. Sarbatoarea de Paste deschide o noua dimensiune, dincolo de viata si de moarte si le spunem „Hristos a Inviat” tuturor celor care sarbatoresc aceasta mare zi. De Paste, cu totii trimitem mesaje si felicitari celor dragi. Mai jos va prezentam o parte dintre cele mai frumoase mesaje pe care sa le trimiteti familiei si prietenilor de Paste.

MESAJE DE PASTE. MESAJE, URARI, SMS-URI SI FELICITARI DE PASTE. Pastele este un moment extraordinar pentru a trimite celor dragi cele mai frumoase urari. Din pacate, se urează „Paşte fericit” cu superficialitate uneori. Că aşa este tradiţia. Dar Paştele este sărbătoarea vieţii şi arată că viaţa este mai puternică decât moartea. Este o sărbătoare a părăsirii, deznădejdii, a salvării şi speranţei. Paştele rămâne o provocare, atât pentru credincioşi cât şi pentru necredincioşi.

MESAJE PASTE 2016. MESAJE, URARI, SMS-URI SI FELICITARI DE PASTE

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.
Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!
Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

Vacanta de Paste si de 1 Mai 2016 aduce pe litoral zeci de mii de turisti. Romanii au ales si Parisul sau Antalya

Program banci de Paste 2016. Program BCR 30 Aprilie 2016 – 1, 2, 3 Mai 2016

– Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!
– Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!
– Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!
– Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!
– E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!
– Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

MESAJE PASTE 2016. MESAJE, URARI, SMS-URI SI FELICITARI DE PASTE

Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!
Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!
Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul/ Ciocniţi?
Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

MESAJE PASTE 2016. MESAJE, URARI, SMS-URI SI FELICITARI DE PASTE

Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine.
Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.
16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!
De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.
Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

Cele mai frumoase mesaje, SMS-uri, urari si felicitari de PASTE

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.
Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte.
Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou, special pentru tine, să-ţi urez un Paşte Fericit cu râsete şi voie bună.
Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş.
M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parca tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!

MESAJE PASTE 2016. MESAJE, URARI, SMS-URI SI FELICITARI DE PASTE

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
– Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

– Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!
– Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!
– Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Stiri pe aceeasi tema

B52, X FACTOR 2 OCTOMBRIE 2015. VIDEO. Trupa B52 ar putea ajunge in FINALA X FACTOR

Cristiana Petrariu Bota

PUTEREA DESTINULUI 19 MAI 2015, EPISODUL 96 REZUMAT. Berzan jura din nou razbunare impotriva lui Boran dupa redeschiderea procesului

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 IUNIE 2015. Cristina si Andrei: Viata este un cadou de care nu toti se bucura asa cum ar trebui!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult