Mesajul lui Klus Iohannis de Ziua Aviatiei Romane si Fortelor Aeriene

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 20, 2015 11:53

Mesajul lui Klus Iohannis de Ziua Aviatiei Romane si Fortelor Aeriene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful statului sustine ca aviatia este pregatita astazi sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE, iar rezultatele obtinute sunt unanim apreciate si recunoscute. 

“Sarbatorim astazi Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, odata cu praznicul Sfantului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, patronul spiritual si ocrotitorul aviatorilor. Cinstirea eroilor aerului care, in anii celor doua conflagratii mondiale s-au jertfit pentru apararea independentei si suveranitatii Romaniei, este semnul nostru de respect pentru inaintasi, dar si o garantie a angajarii noastre responsabile fata de viitor. Aviatia romana este pregatita astazi sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE, iar rezultatele obtinute sunt unanim apreciate si recunoscute”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Noul Cod Fiscal, retrimis de Iohannis in Parlament. Teodorovici: Avem instrumentul Guvernului de aprobare a Codului Fiscal sau Parlamentul

Presedintele a mai aratat ca “la baza succeselor pe care aviatorii le-au obtinut de-a lungul timpului au stat atat dragostea si devotamentul fata de profesia aleasa, cat si eforturile sustinute pentru reformarea si modernizarea Fortelor Aeriene”.

“Mult succes in indeplinirea misiunilor nobile de aparare a cerului patriei!”, conchide Klaus Iohannis.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.