Iohannis, dupa atacul din Afganistan soldat cu ranirea a opt militari romani: Le urez insanatosire grabnica si multa putere
Politica

Mesajul lui Klus Iohannis de Ziua Aviatiei Romane si Fortelor Aeriene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, luni, de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful statului sustine ca aviatia este pregatita astazi sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE, iar rezultatele obtinute sunt unanim apreciate si recunoscute. 

„Sarbatorim astazi Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, odata cu praznicul Sfantului Mare Prooroc Ilie Tesviteanul, patronul spiritual si ocrotitorul aviatorilor. Cinstirea eroilor aerului care, in anii celor doua conflagratii mondiale s-au jertfit pentru apararea independentei si suveranitatii Romaniei, este semnul nostru de respect pentru inaintasi, dar si o garantie a angajarii noastre responsabile fata de viitor. Aviatia romana este pregatita astazi sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE, iar rezultatele obtinute sunt unanim apreciate si recunoscute”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Noul Cod Fiscal, retrimis de Iohannis in Parlament. Teodorovici: Avem instrumentul Guvernului de aprobare a Codului Fiscal sau Parlamentul

Presedintele a mai aratat ca „la baza succeselor pe care aviatorii le-au obtinut de-a lungul timpului au stat atat dragostea si devotamentul fata de profesia aleasa, cat si eforturile sustinute pentru reformarea si modernizarea Fortelor Aeriene”.

„Mult succes in indeplinirea misiunilor nobile de aparare a cerului patriei!”, conchide Klaus Iohannis.

Articole asemănătoare

Basescu, nemultumit ca Turcia a oferit in schimbul unei moschei la Bucuresti, o capela la Istanbul

Lucy Ionesco

Calendarul consultarilor intre Klaus Iohannis si partidele parlamentare

Lucy Ionesco

UNPR, verificata de DNA pentru ca ar fi cheltuit ilegal banii partidului

Lucy Ionesco