7.6 C
România
17 octombrie 2021
Drama Casei Regale nu e generata de moartea Regelui Mihai, ci de comportamentul fostului Principe Nicolae, sustine ziaristul Val Valcu
Social

Mesajul Regelui Mihai catre romani, intr-o scrisoare publicata de Casa Regala

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a transmis un mesaj prin care isi anunta retragerea din spatiul public din cauza unei boli grave cu care a fost diagnosticat de medici. Regele Mihai arata, in scrisoarea publicata de Casa Regala, ca lasa coroana regala Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei si se declara convins ca fiica sa va gasi intelepciunea si forta de a-l reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile sale publice.

În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern.

Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice.

Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei„, arata Regele Mihai intr-o scrisoare care poate fi regasita mai jos.

Pe aceeasi tema: REGELE MIHAI, GRAV BOLNAV! Regele sufera de o forma agresiva de cancer si nu mai poate aparea in public. VIDEO

REGELE MIHAI pregateste Romania pentru ce va urma

Anuntul privind problemele de sanatate ale Regelui Mihai a fost facut, miercuri, de Consiliul Regal, cares-a intrunit de urgenta in Elvetia.

Avocatul Casei Regale, Andrew Popper, a declarat ca avand in vedere diagnosticul sever, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroana sa dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteta Sa regala principesa Margareta. Atributiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteta Sa regala principesa Margareta.

Totodata, Andrew Popper a mai spus ca Regele Mihai se afla sub supravegherea medicilor elvetieni si nu poate aparea in public.

 

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Muncii: Cresterea alocatiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, nu sunt fonduri

Cristiana Petrariu Bota

INCENDIU CLUBUL COLECTIV: Care este starea ranitilor internati la Spitalul Universitar

Cristiana Petrariu Bota

Testamentul lui Dan Condrea, actualizat pe 6 mai. Cui i-a lasat intreaga avere Dan Condrea

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult