Miami, SUA: Un pod s-a prabusit peste o autostrada langa Universitatea Florida International

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 15, 2018 21:09
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Miami, SUA: Un pod s-a prabusit peste o autostrada langa Universitatea Florida International

MIAMI, SUA. Un pod pietonal s-a prabusit, joi, peste o autostrada cu sase benzi in Miami, Statele Unite. Podul pietonal a fost recent construit si asigura accesul la Universitatea Florida International, transmite WSJ.

UPDATE 3: Opt autoturisme au fost prinse sub daramaturi. Potrivit autoritatilor opt persoane ranite au fost transportate la spital si o persoana ar fi decedata. Peste 100 de membri ai echipelor de salvare iau parte la operatiunile de cautare a victimelor.

UPDATE 2: Televiziunile americane anunta cel putin un mort si sase raniti in incidentul din Miami.

UPDATE 1: Mai multe persoane au fost ranite dupa prabusirea podului pietonal din Miami, relateaza NBC.

DIn primele informatii, cel putin cinci vehicule aflate pe autostrada au fost zdrobite. Mai multi oameni au fost raniti si preluati de ambulante. Autoritatile au precizat ca echipele de interventie sunt in cautarea victimelor.

Mai multe echipaje medicale, de pompieri si de politie au ajuns imediat la locul incidentului. Deocamdata nu se stie daca sunt decese.

Guvernatorul Rick Scott a a declarat ca a vorbit cu seful politiei din Miami, Juan Perez, despre prabusirea podului care asigura accesul la Universitatea Internațională din Florida.

“Vom fi in comunicare permanenta cu autoritatile pe parcursul zilei”, a spus guvernatorul.

Podul, inaugurat sambata, nu era inca deschis publicului. Potrivit martorilor citati de televiziunile americane, mai multe masini se aflau pe pod cand s-a prabusit.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.