-0.9 C
România
17 ianuarie 2022
Viata bate filmul

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 2 DECEMBRIE 2015. Vocea divina care a starnit ropote de aplauze

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 1 – 2 DECEMBRIE 2015. Michel Kotcha a cantat divin in editia VOCEA ROMANIEI de pe 1 – 2 Decembrie 2015. Michel Kotcha face parte din echipa lui Smiley si a impresionat toti antrenorii, care la finalul piesei, l-au aplaudat la unison. Michel este din Coasta de Fildes, are 23 de ani si isi face masterul in Bucuresti.

„N-am stiut ca poate sa ti se faca pielea de gaina. Iata ca se poate”, a spus Pavel Bartos dupa ce Michel Kotcha a terminat de cantat.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 1 – 2 DECEMBRIE 2015. „O alegere buna, mi-a placut. A sunat complet, ca si cum ai atins toate registrele, imi aduci aminte putin de Youssou N’Dour ft. Neneh Cherry, care canta piesa  7 Seconds. Se apropie de o voce pe care am auzit-o pe radio si tv mai demult”, a spus Marius Moga.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 1 – 2 DECEMBRIE 2015. „E foarte important ca avem un asemenea moment la Vocea Romaniei. Mi se pare extrem de important ca tu esti in acest concurs cu felia ta si interpretarea ta si il felicit pe Smiley pentru alegere. Editia din seara asta este mult peste editia de data trecuta”, a spus Tudor Chirila.

VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. ECHIPE VOCEA ROMANIEI. CE CONCURENTI MERG MAI DEPARTE

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 1 – 2 DECEMBRIE 2015. „Ai cantat extrem de precis, imi place cum ataci notele, transmiti emotie, ai nativ se pare multe dintre toate acest ecalitati. Sunt convinsa ca ai studiat mai multa inginerie decat canto. Dar ai darul de la Dumnezeu. Voce de la Dumnezeu”, a spus Loredana.

Tincuta Fernea, o voce de aur la VOCEA ROMANIEI. In editia din 1 decembrie 2015, Tincuta a cantat divin

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 1 – 2 DECEMBRIE 2015. „Iti multumesc extrem pentru acest moment, ma bucur ca ai avut incredere in alegerea pe care am facut-o, ma bucur ca ti-ai depasit temerile. Sunt trist pentru comunitatea inginerilor, tocmai au pierdu tun ingienr. Esti un mare castig pentru Vocea Romaniei, un mare castig pentru muzica romaneasca”, i-a spus Smiley.

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 5 DE MARTI 18 OCTOMBRIE 2016. Defne afla cruntul adevar chiar de la medicul ginecolog

Delia Ion

Inca un cuplu ar fi incalcat Regula 25 in Casa Mireasa pentru Fiul Meu

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina MPFM3, laudata de fani pentru frumusetea cu care l-a cucerit pe Raymond

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult